Kaza Safari Lodge

Impalila Island, Namibië

Kleinschalige lodge met unieke ligging

Kaza Safari Lodge is gelegen op Impalila eiland. De lodge is gebouwd op een houten platform boven dichtbegroeide riviervegetatie. Deze rustieke accommodatie is uniek gelegen: hier ontmoeten namelijk vier landen elkaar, te weten Namibië, Zimbabwe, Botswana en Zambia. Ook ligt Impalila dicht bij de samenvloeiing van de Zambezi en Chobe rivier. Hierdoor is het vogel- en wildleven zeer uitgebreid en is de vegetatie erg divers. Kortom, een paradijs voor de water-, vogel- en wildliefhebbers.

Meer informatie Meer informatie
Pool_at_Sunset

Mooie infinitypool

Vanuit de mooi aangelegde infinitypool van Impalila Island Lodge heb je prachtig uitzicht op de omgeving. 's Avonds wordt het zwembad mooi verlicht.

Meer informatie Meer informatie
Dining_Setup

Heerlijk dineren in de openlucht

Iedere avond kun je onder de 800 jaar oude baobabboom genieten van een heerlijk diner!

Meer informatie Meer informatie
chobe_rivier_cruise

Rivier cruise naar Chobe National Park

Via de Chobe rivier bezoek je het Chobe National Park, waar je langs het wild zult varen dat zijn dorst lest in de rivier.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

safari_C_John_van_Helvert
Natuur & Cultuur | Bosjesmannen | Kaokoland | Damaraland
Bekijk voorbeeldreis

Bijzondere rondreis door Namibië

24 daagse reis vanaf € 6.800,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Kaza Safari Lodge

Ruime chalet aan de Zambezi rivier

De acht rustieke chalets kijken allen uit over de Mambova stroomversnellingen van de Zambezi rivier. Alle chalets beschikken over een ensuite badkamer en zijn voorzien van een plafondventilator. Tevens hebben alle chalets een privé veranda.

Bedroom_2

Faciliteiten en activiteiten van Kaza Safari Lodge, Namibië

Restaurant

Wanneer je in Kaza verblijft, wordt het diner, gecombineerd met heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn, in de openlucht geserveerd onder een 800 jaar oude baobab-boom. Voor de romantici is het ook mogelijk een diner te laten regelen op een zandbank bij kaarslicht of in alle privacy op het dek bij jouw chalet. Ook kunnen er picknicks geregeld worden in de omgeving.

Zwembad

Wanneer je terugkomt van een leuke excursie kun je heerlijk relaxen bij het zwembad.

Safari

Vanaf Kaza Island vaar je naar het Chobe National Park. Aan de oevers van de rivier kun je het vele wild aanschouwen, dat verkoeling komt zoeken en komt drinken bij de rivier.
Vogelliefhebbers zullen hier zeker aan hun trekken komen met meer dan 450 soorten om te ontdekken.

Culturele excursies

Begeleide wandelingen inclusief een bezoek aan een traditioneel dorp behoren tot de mogelijkheden wanneer je in Kaza Safari Lodge verblijft.

Watersport

Op de Zambezi rivier behoren activiteiten als mokoro-excursies (kanotocht in uitgeholde boomstam), vis-excursies en leuke boottochtjes tot de mogelijkheden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven