Fairmont The Norfolk

Nairobi, Kenia

Koloniaal hotel in het hart van Nairobi

The Norfolk Hotel is een luxe hotel gelegen in het hart van de stad Nairobi. Er is geen ander hotel in Nairobi, dan het beroemde Norfolk Hotel, dat zo goed de sfeer weergeeft van het koloniale verleden. Het Norfolk Hotel is het oudste hotel van Nairobi, gebouwd in 1904 en lid van de "Leading Hotels of the World". Het hotel is gelegen op een ideale locatie, op enkele minuten loopafstand van de stad en haar bezienswaardigheden. Tijdens je verblijf kun je van alle luxe en comfort genieten dat het hotel te bieden heeft.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Fairmont The Norfolk

Ruime kamers en suites

Het Norfolk hotel beschikt over 170 ruime kamers en suites. Zowel de kamers als de suites zijn smaakvol ingericht met luxe meubelen en beschikken over ensuite faciliteiten. De suites en kamers hebben allen een prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin of het zwembad. Daarnaast beschikken de suites over een aparte woonruimte.

Faciliteiten en activiteiten van Fairmont The Norfolk, Kenia

Restaurant

In het Norfolk hotel bevinden zich maar liefst vijf uitstekende restaurants en bars. Restaurant ‘TaTu’ heeft diverse prijzen gewonnen voor zijn uitstekende keuken en serveert internationale gerechten. Het ‘Lord Delamere’ restaurant serveert typisch Afrikaanse en lokale gerechten, die je zowel binnen als op het terras kunt nuttigen. ‘The Tea Room’ biedt traditionele Engelse high-tea in een comfortabele omgeving en in de ‘Cin Cin Bar’ kun je terecht voor diverse verfrissende drankjes.

Zwembad

Voor wat verkoeling kunt u een duik nemen in het zwembad. Bij het zwembad worden diverse drankjes en lichte snacks geserveerd

Spa / wellness

Voor de totale ontspanning is een bezoek aan de spa zeker de moeite waard. In de spa worden diverse massages en behandelingen aangeboden, perfect om te herstellen na een lange vlucht. Daarnaast zijn er ook een sauna, een stoombad en een fitness ruimte aanwezig.

Activiteiten

In de omgeving zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen zoals een bezoek aan het nationale museum, het Nairobi National Park of het giraffencentrum en olifantenweeshuis. Daarnaast kun je een city tour maken waarbij je de stad verkent of kun je gaan golfen op de banen van het Royal Nairobi Golf Club. Tenslotte zijn er diverse bezienswaardigheden en leuke barretjes en restaurant in de stad te vinden die zeker een must zijn om te bezoeken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven