Lokuthula Lodges

Victoria Falls, Zimbabwe

Comfortabele huisjes ten midden van het wild en de watervallen

Lokuthula Lodges is een verzameling van volledig ingerichte huisjes, gelegen op slechts vier kilometer afstand van de beroemde Victoria watervallen, aan de Zimbabwaanse zijde. De lodge is gebouwd in een Afrikaanse stijl en smelt mooi samen met de omringende natuur. De nabijheid van een drinkplaats zorgt ervoor dat je het wild kunt spotten dat hier, in het Zambezi National Park, rondloopt. Het prijswinnende Boma restaurant serveert heerlijke gerechten en verzorgt ook culturele optredens, die jouw avonden hier onvergetelijk maken!

Meer informatie Meer informatie
MaKuwa-Kuwa_Restaurant_2

Prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
New_Blinds_Lounge_

Andere bezoekers

Af en toe komt er een wild zwijn langsgelopen

Meer informatie Meer informatie
Swimming_Pool

Ruim zwembad

In het prachtig aangelegde zwembad kun je lekker ontspannen en afkoelen

Meer informatie Meer informatie
Lokuthula_Lodges_Exterior

Verblijf in een chalet

De chalets liggen allemaal op ruime afstand van elkaar

Voorbeeldreis met deze accommodatie

NW_LV_1819_Matobos
Wild, watervallen en avontuur
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Lokuthula Lodges

Traditioneel ingericht huisje

Lokuthula Lodges beschikken over 31 volledige ingerichte huisjes, die rustiek zijn ingericht met rieten daken en etnische kleuren. Er zijn 8 drieslaapkamer-huisjes en 23 tweeslaapkamer-huisjes die allen beschikken over een ensuite badkamer. Alle huisjes hebben twee verdiepingen met een open eerste etage waarbij je je direct onder het rieten dak bevindt. De veranda biedt een prachtig uitzicht over de bushvelden. Daarnaast hebben alle huisjes een volledig ingerichte keuken en eigen barbecue faciliteiten.

Twin_Room_Upstairs_3_Bed
New_Blinds_2__

Faciliteiten en activiteiten van Lokuthula Lodges, Zimbabwe

Restaurant

Het prijswinnende Boma restaurant serveert dagelijks heerlijke gerechten en verzorgt daarnaast ook traditionele avonden waarbij de Zimbabwaanse cultuur, animatie en eten een onvergetelijke ervaring creëren. Verder beschikken Lokuthula Lodges over een restaurant en een zwembadbar waar je terecht kunt voor snacks en verfrissende drankjes.

Zwembad

Overdag kun je bij Lokuthula Lodges ontspannen bij het zwembad of een potje volleyballen op het volleybalveld.

Kindvriendelijk

Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin aanwezig waar ze vrij kunnen spelen.

Familiekamers

Aangezien de huisjes allemaal over twee of drie slaapkamers beschikken zijn alle huisjes geschikt voor families. De huisjes met twee slaapkamers bieden plek voor maximaal zes personen, en de drie slaapkamerhuisjes bieden plaats voor acht.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven