strandverlenging

Vietnam

Vietnam staat bekend om zijn prachtige stranden. Als specialist adviseren wij je graag over een strandverlenging of strandvakantie.

Voor elk wat wils

Vietnam kent veel mooie stranden en tropische eilandjes langs de kust; van de Golf van Tonkin in het noorden tot aan de Golf van Thailand in het zuiden. Sommige stranden zijn erg geschikt voor kite- of windsurfers, zoals Mui Ne, terwijl andere stranden juist bekend staan om hun heldere water en snorkelen en duiken juist de favoriete activiteiten zijn. Het bekendste strand van Vietnam is Nha Trang, maar ook de zandstranden bij Hoi An en Phu Quoc in het zuiden zijn zeker het bezoeken waard.

Wat maakt strandverlenging zo bijzonder?

Meer informatie Meer informatie
SS_Ninh_Van_Bay_-_Sunset15__5577-ORIGINAL_

Prachtige zonsondergangen

Meer informatie Meer informatie
SS_Ninh_Van_Bay_-_Lobster_farm__6030-ORIGINAL_

Versere kreeften bestaan niet!

Meer informatie Meer informatie
SS_Com_Dao_-_Nhat_Beach__475-ORIGINAL_

Heerlijk voor fietsliefhebbers

Meer informatie Meer informatie
SS_Ninh_Van_Bay_-_Aerial_View__5564-ORIGINAL_

Ninh Van Bay

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
SS_Ninh_Van_Bay_-_Hiking_trail__5567-A4_
Evason_-_Nha_Trang_Market_Tour__2484-A4_

Nha Trang en Ninh Van Bay

In het hart van de Khanh Hoa provincie ligt de plaats Nha Trang. Deze kustplaats beschikt over zeker één van de mooiste stranden van Vietnam. Het brede zandstrand van Nha Trang wordt omgeven door kristalhelder water en daarin liggen weer vele tropische eilandjes. Het is ook een ideale bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers. Een aanrader is Ninh Van Bay: deze baai heeft een fantastische locatie waarbij je geniet van uitzichten over de zee, indrukwekkende rotsformaties en parelwitte zandstranden.

Kitesurfen bij Mui Ne

Tussen Ho Chi Minh City en Nha Thrang in de regio Phan Thiet ligt het vissersdorpje Mui Ne. Deze plek staat bekend om de lange zandstranden en de sterke zeebries die het goed mogelijk maakt om hier te kite- en windsurfen. Daarnaast is Mui Ne beroemd om de rode en witte zandduinen die door de wind zijn gevormd. De zandduinen hebben iets weg van Afrika, waarbij je niet het gevoel hebt in Vietnam te zijn. Je kunt hier dan ook prachtige foto's maken en avontuurlijke sporten uitoefenen.

sand_dunes__mui_ne
SS_Con_Dao_-_Catamaran2__54-ORIGINAL_
SS_Con_Dao_-_Market_in_Con_Dao__5457-ORIGINAL_
SS_Con_Dao_-_Con_Dao_town2__5455-ORIGINAL_

Exclusief vertoeven op Con Dau

Het eilandje Con Dau is een aanrader voor diegenen die op zoek is naar een exclusieve bestemming. Hier wachten lange, brede zandstranden op de rustzoeker. Con Dau is een paradijs voor snorkelaars en duikers met ruim 1000 verschillende vissoorten. Ook is het leuk om het eiland te voet of met een fiets te ontdekken waarbij je kennis maakt met de lokale lokale leefwijze. Liefhebbers van authentieke, luxe accommodaties zullen op Con Dau zeker niets te kort komen: hier vindt je één van onze favorieten!

Accommodaties in deze regio

Zie hieronder de locatie van een selectie van de door ons aangeboden accommodaties

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven