Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge

Nuku Hiva, Frans-Polynesië & Bora Bora

Tropische bungalows in de Marquesas

Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge is gelegen aan de zuidkust van Nuku Hiva, een van de Marquesas eilanden van Frans Polynesië. De lodge ligt op een heuvel, net boven het dorpje Taiohae en biedt een fenomenaal uitzicht over de weelderig begroeide bergen met grillige pieken, de baai met zwart lavazand en het dorp. Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge combineert modern comfort met traditionele charme en gastvrijheid die vanzelfsprekend is voor de eilandbewoners van de Marquesas eilanden. Wanneer je het bijzondere Nuku Hiva bezoekt, is Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge zonder twijfel de beste verblijfsmogelijkheid.

Meer informatie Meer informatie

Afgelegen bungalows

De bungalows liggen verscholen tussen de inheemse begroeïng.

Meer informatie Meer informatie

Infinity pool

Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op de baai.

Meer informatie Meer informatie

Restaurant

In het restaurant of op het terras kun je genieten van traditionele gerechten.

Meer informatie Meer informatie

Terras

Vanaf het terras van jouw bungalow genieten van de omgeving.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge

Verblijven in Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge

Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge beschikt over 20 bungalows. De rieten daken van de traditionele Polynesisch-Marquesische hutjes van de lodge steken uit tussen het inheemse groen van de tropische tuinen. De bungalows hebben een ensuite badkamer en zijn ingericht met natuurlijke materialen, zoals rieten behang, en houtsnijwerk gemaakt door lokale kunstenaars.

Het decor vindt een balans tussen lokale traditionele aspecten en Westers comfort. Iedere bungalow heeft een eigen veranda waar je kunt genieten van onovertroffen uitzichten over de baai en het hoofdplaatsje van het mystieke eiland.

Bungalow_interior_5
Bungalow_interior_1

Faciliteiten en activiteiten van Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge, Frans-Polynesië & Bora Bora

Restaurant

In het restaurant met een bar kun je de dag beginnen met een tropisch ontbijt, of de dag afsluiten met een heerlijk diner onder de sterren. De inrichting van het restaurant is in dezelfde stijl als de cottages: opgebouwd uit natuurmaterialen en gedecoreerd met inheemse kunst. De deuren van het restaurant leiden naar het terras en het zwembad.

Zwembad

Keikahanui Nuku Hiva Pearl Beach Lodge beschikt over een prachtige infinitypool die uitkijkt op de baai.

Begeleide wandelingen

Het mysterieuze Nuku Hiva heeft dramatische bergpieken, groene valleien, fjordachtige baaien en feeërieke watervallen die je via verschillende excursies kunt opzoeken. Dit kan te voet, te paard, per fiets of met een 4x4-voertuig. Ook vanaf het water of vanuit een helikopter kun je het eiland bekijken.

Duikcentrum

In de buurt van Keikahanui Nuku Hiva Pearl Lodge is een duikcentrum waar je alle benodigdheden kunt huren om de prachtige onderwaterwereld rond het eiland te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld tussen de hamerhaaien en de mantaroggen duiken; een unieke ervaring.

Strand

Wanneer u een klein stukje de heuvel af loopt, sta je meteen met je voeten in het zwarte zand van het uitgestrekte strand.

Wi-fi

In zowel de lobby als de bungalows is Wi-Fi aanwezig.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven