Ridge House

Gisborne, Nieuw-Zeeland

Architectonisch juweeltje met schitterend uitzicht

Ridge House is een onder architectuur gebouwd guesthouse gelegen op een eigen terrein van 2.4 hectare, dichtbij het plaatsje Gisborne, maar toch midden in de natuur. Door de perfecte ligging op de top van een heuvel is er vanaf het guesthouse een panoramaview van 360 graden te zien. Onder andere het Mahia schiereiland is goed te zien. De accommodatie beschikt over een eigen olijfgaard, moestuin, fruitbomen, bijenkorven en produceren hun eigen olijfolie. Jouw gastheer en gastvrouw zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en zullen er alles aan doen het jou naar de zin te maken. Het goedverzorgde Ridge House is een perfect guesthouse om verwend te worden, maar ook om te genieten van deze minder bekende regio van Nieuw Zeeland.

Meer informatie Meer informatie
Knipsel8

Een adembenemende omgeving

In de omgeving zijn verschillende activiteiten te ondernemen

Knipsel7
Meer informatie Meer informatie
Knipsel4

Ontspannen

Geniet van een goed glas wijn

Meer informatie Meer informatie
10421267_1051717558187895_925251542494011955_n

Het zwembad

Hier kun je even afkoelen op de warme zomerdagen

Meer informatie Meer informatie
12717293_1327363280623320_4364783922408672678_n

Een prachtig uitzicht

Voorbeeldreis met deze accommodatie

07-Cathedral-Cove-Coromandel-Graeme-Murray
Kiwi's spotten, prachtige trektochten, helikoptervlucht, met strandverlenging Fiji
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ridge House

Verblijf in een ruime kamer

Ridge House biedt twee verschillende smaakvolle kamers aan die ruimtelijk zijn ingericht met een luxueus en tijdloos Nieuw Zeelands interieur. Beide kamers beschikken over grote ramen en mooie patio's waarop je kunt genieten van een goed glas wijn. De zogenoemde Kahu kamer, vernoemd naar de Harrier havik, beschikt over een ruime en suite badkamer met bad en douche, en verschaft een schitterend uitzicht op het Mahia schiereiland. De Kotare kamer, vernoemd naar Kingfisher heeft net zoals de Kahu kamer een mooie, ensuite badkamer en biedt prachtige panoramische uitzichten.Knipsel5
Knipsel

Faciliteiten en activiteiten van Ridge House, Nieuw-Zeeland

Restaurant

In het Ridge House start je elke dag met een goed ontbijt; versgeperste sinaasappelsap, zelfgemaakte muesli en wafels, goede koffie en verse fruitsalades zijn goede voorbeelden van het uitgebreide ontbijt. Voor ‘s avonds heeft het gastgezin verschillende restaurants die ze aanbevelen.

Lounge

In de bibliotheek, die zich in het hoofdgebouw bevindt, heb je keuze uit verschillende boeken, magazines, en cd's.

Spa / wellness

Als je nog meer in de watten gelegd wil worden, is de spa een perfecte optie. Hier kun je uit verschillende behandelingen kiezen.

Activiteiten

Door de mooie omgeving waarin het guesthouse zich bevindt zijn er verschillende activiteiten te doen. Zo kun je in de ruige rivieren en meren proberen grote wilde forellen aan de haak te slaan, je kunt gaan trekken met een gids die jou begeleidt, of je kunt gaan surfen op de mooie golven van het nabijgelegen Wainui strand. Door de prachtige omgeving is een wandeling perfect om de beeldschone omgeving in je op te nemen. Zo telt de regio een grote variëteit aan vogelsoorten. Als je wilt kun je aan het eind van een wandeling zelfs eindigen op een verlaten strand, waar je kunt genieten van een picknick.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven