Awaroa Lodge

Abel Tasman National Park, Nieuw-Zeeland

Puur genieten in een ecologische lodge

Awaroa Lodge is een ecologische accommodatie gelegen midden in het Abel Tasman National Park aan de noordkust van het Zuidereiland in Nieuw Zeeland en is alleen per boot of helikopter te bereiken. Awaroa stelt zich tot doel om zo weinig mogelijk impact te hebben op de omgeving en de betoverende natuur in tact te laten. De lodge bewijst dat het absoluut mogelijk is om ecologisch verantwoorde vakanties te combineren met exclusief comfort. De ambachtelijke service van Awaroa gaat zo ver dat jouw chef zelf de verse ingrediënten in de biologische moestuin plukt voor jouw heerlijke diner van die avond. Awaroa Lodge heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen in de wacht gesleep en is onder meer uitgeroepen tot meest innovatieve lodge op het gebied van ecotoerisme.

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Outdoor-Setting.t3

Terras

Geniet van een lekker drankje in de zon

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Sea-Kayak.t33578

Kajakken

Je kunt leuke activiteiten ondernemen

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Awaroa-Bay.t33453

Schitterende stranden

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Harakeke-Resta_(2)

Stijlvolle eetzaal

Ideaal voor families

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Aerial-View.t33438

Prachtig gelegen

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Harakeke-Restauran

Dineren

Geniet van een heerlijk diner met een geweldig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Peppers-Awaroa-Lodge-Guest-Lounge.t3347

Lounge

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Awaroa Lodge

Awaroa Lodge bestaat uit twaalf suites, tien standaard kamers and vier familiekamers, allen met ensuite badkamer. Alle kamertypes zijn ingericht met comfortabele meubels van natuurlijke materialen zoals katoen, hout en leer.

Verblijf in een suite of een ruime familiekamer

De suites liggen temidden van de natuur en bieden de meeste privacy. Vanaf jouw privé veranda kun je genieten van het bijzondere uitzicht over de wetlands en de omliggende natuur. In een standaard kamer kunnen tot vier personen verblijven. De familiekamers, waar tot acht personen kunnen verblijven, hebben een open verdieping en beschikken eveneens over een ruime ensuite badkamer.

Peppers-Awaroa-Lodge-Lodges.t33503
Peppers-Awaroa-Lodge-Family-Room.t33473

Faciliteiten en activiteiten van Awaroa Lodge, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Het restaurant, waar je de hele dag terecht kunt en waar ook dagjesmensen gebruik van maken, haalt het grootste gedeelte van de ingrediënten uit de organische moestuin van Awaroa. Het geheel wordt magnifiek opgemaakt waardoor het diner een waar feest is voor de zintuigen. Je kunt binnen dineren in de stijlvolle eetzaal of buiten in de rustgevende omgeving van Awaroa en genieten van het uitzicht over de prachtige wetlands.

Activiteiten

Awaroa Lodge is de ideale plek om de betoverende inheemse natuur van het Abel Tasman National Park te verkennen per kayak of te voet. Je kunt eindeloos struinen over afgelegen stranden, tochten maken door de inheemse bush of per kayak baaien ontdekken die anders onbereikbaar zijn.

Duurzaam

Respect voor de omgeving en duurzame ontwikkeling hebben vanaf de oprichting van Awaroa Lodge aan de basis gelegen. Een innovatief afvalverwerkingsysteem zorgt voor een minimale impact op het milieu en de lodge zet zich actief in om inheemse vogels terug te brengen naar het gebied en de wetlands in stand te houden. Er wordt volop gerecycled en Awaroa Lodge gebruikt eco-vriendelijke producten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven