The Lodge at Tikana

Invercargill omgeving, Nieuw-Zeeland

Chique villa tussen prachtige heuvels

The Lodge at Tikana is een pittoreske villa, schitterend gelegen tussen de glooiende heuvels van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Het is de perfecte romantische ‘hide-away’ voor stellen, maar biedt ook ruimte voor een gezelschap tot vier personen. Tikana betekent ‘stijl' in de taal van de Maori en de vakwerken villa is dan ook stijlvol ingericht met elegante meubelstukken en smaakvolle kunst. The Lodge at Tikana staat op een boerderij van 40 hectaren waar vooral veel edelherten worden gehouden. De hartelijke gastheer en gastvrouw zijn geboren en getogen in de regio en kunnen je waardevolle tips geven over de ‘Catlins’, ‘Steward Island’ en de fjordlandschappen. De gastvrouw heeft bovendien een grote passie voor goed eten, waar je iedere avond de vruchten van plukt.

Meer informatie Meer informatie
Tikana_-_kleine_foto

Schitterend gelegen

Meer informatie Meer informatie
100_3816

Edelhert

Voorbeeldreis met deze accommodatie

ACD139-Cape-Kidnapers-Lodge-Hawkes-Bay-Cape-Kidnappers
Individuele reis inclusief strandverlenging Cook eilanden
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van The Lodge at Tikana

Luxe lodge

De natuurpracht van de omgeving vind je terug in de materialen die zijn gebruikt voor de inrichting van het landhuis: een combinatie van ruw en gepolijst hout, steen en staal. Een verwarmde vloer en de open haard zorgen voor knusse warmte en de inrichting zorgt voor een perfecte balans tussen ruimte en intimiteit. Er zijn twee slaapruimtes met een kingsize bed en je hebt een ruime, luxe ensuite badkamer ter beschikking.

Tikana_superking_on_mezzanine_floor

Faciliteiten en activiteiten van The Lodge at Tikana, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Het persoonlijke menu is van absolute topkwaliteit en het tijdstip van dineren is geheel aan jezelf. De specialiteiten van de regio omvatten zowel vlees van superieure kwaliteit als verse visgerechten. Het uitgebreide ontbijt wordt eveneens geheel naar jou wensen ingevuld.

Spa / wellness

Buiten in de tuin is een bubbelbad aanwezig waar je kan bijkomen. Daarnaast is er ook een massagetherapeut aanwezig waarbij je op verzoek terecht kan voor een ontspannende of therapeutische massage.

Activiteiten

Naast het landhuis staat er een eigen tennisbaan tot je beschikking.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven