Blue Margouillat

Saint Leu, La Reunion

Boutique hotel voor een kunstig verblijf bij Saint Lue

Blue Margouillat is een boutique hotel nabij de baai van Saint Leu op La Réunion. Het hotel is gesitueerd in een Creoolse ‘mansion' waar elegantie en stijl hoog in het vaandel staan. Donker mahonie, crèmekleurig linnen en koloniale meubels sieren dit Blue Margouillat. Een variërende expositie van hedendaagse kunst geeft een verfrissend tintje aan het decor. Vanuit Blue Margouillat heb je een schitterend uitzicht op de Indische Oceaan. Dankzij de kleinschaligheid ben je hier verzekerd van zeer persoonlijke service, en de chef bereidt de heerlijkste creaties voor je. Bij Blue Margouillat voel je je van aankomst tot vertrek een VIP.

Meer informatie Meer informatie

Heerlijk dineren

In het restaurant kan je genieten van een uitstekend diner.

Meer informatie Meer informatie

Zwembad met schitterend uitzicht

Zoek de verkoeling op van het zwembad.

Meer informatie Meer informatie

Pure romantiek

Ontspan romantisch samen in de jacuzzi van jouw suite.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Coucher de soleil35 cap mechant   credit irt   yabalex dts 07 2017
De mooiste boutique accommodaties prachtige routes en spa en welness
Bekijk voorbeeldreis

Actief en ontspanning op La Reunion

14 dagen vanaf € 2.500,- per persoon

Verblijfsmogelijkheden van Blue Margouillat

Stijlvol verblijf

Blue Margouillat beschikt over twaalf Sea View kamers en twee suites. Alle verblijfsmogelijkheden kijken uit op de Indische Oceaan. De inrichting is stijlvol; donker houten meubiliar, ivoorkleurige stoffen en terracotta tegels vormen het interieur. Elegante details maken een verzorgd geheel.


1831_jpg
1
5

Luxe Creol Style suites met spa

De twee suites hebben met 130m² behalve één ruime slaapkamer ook een loungekamer die beide toegang bieden tot de elegante veranda met zeezicht. De suites liggen verborgen in een weelderige tuin en bieden absolute privacy. Daarnaast beschikken de suites over een ensuite badkamer met regendouche en een buiten badkamer met regendouche en spa bad.


Comfortabele Sea View kamers

De Sea View kamers hebben een oppervlakte van 25m² en beschikken ieder over een eigen balkon of veranda. Daarnaast beschikken de kamers over een ensuite badkamer met inloopdouche.

1_(1
2

Faciliteiten en activiteiten van Blue Margouillat, La Reunion

Restaurant

Gedurende de dag kan je delicatessen en hapjes bestellen van ‘la cart de Goûters'. Met zonsondergang bereidt de chef enkele kleine voorgerechten voor je die perfect samengaan met een kleurrijke cocktail. Dit is de opmaat voor het diner. Naast het zwembad of op de veranda krijg je overheerlijke maaltijden voorgeschoteld bij het licht van enkele kaarsen. Een wijn van een van de drie wijnkaarten maakt jouw diner-ervaring helemaal af.

Spa / wellness

Bij Blue Margouillat kan je genieten van zogenoemde ‘Zen Moments' - professionele massages in de privacy van je kamer of suite.

Zwembad

In het zwembad van het hotel kan je terecht voor een heerlijke verfrissende duik.

Wi-fi

In het hotel is gratis internetverbinding aanwezig.

Activiteiten

Je kunt een bezoek brengen aan Saint Leu, een 18e eeuws plaatsje met nostalgische gebouwtjes en pittoreske straten. Daarnaast kan je een schitterende duikexcursie maken naar de kleurrijke gedeeltes van de omliggende wateren. Ook kan je in de buurt paardrijden, mountainbiken, wandelingen maken of golfen. Grotere gedeeltes van het eiland kan je verkennen tijdens een tour met een 4x4-voertuig. Avonturiers kunnen paragliden of een helikoptervlucht maken over het eiland, een onvergetelijke ervaring.

Accommodaties in de regio

Naar boven