Le Dimitile

Entre Deux, La Reunion

Rustiek hotel in Creoolse stijl

Le Dimitile is een creools huis uit de achttiende eeuw, gelegen in het zuidelijke binnenland van La Reunion in het dorpje Entre-Deux, dat is getransformeerd naar een stijlvol hotel. De prachtige bergachtige omgeving, waar het hotel haar naam aan te danken heeft, geeft een rustgevende en ontspannen sfeer.

Meer informatie Meer informatie

Uitstekend dineren

In het restaurant kan je genieten van een heerlijk diner.

Meer informatie Meer informatie

Verkoeling

Neem een verfrissende duik in het zwembad.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Coucher de soleil35 cap mechant   credit irt   yabalex dts 07 2017
De mooiste boutique accommodaties prachtige routes en spa en welness
Bekijk voorbeeldreis

Actief en ontspanning op La Reunion

14 dagen vanaf € 2.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Le Dimitile

Stijlvolle Deluxe kamers

Het hotel beschikt over 18 'Deluxe' kamers, die zijn gebouwd vam natuursteen en tropisch hout, om zo de creoolse bouwtraditie van het dorpje in stand te houden. De kamers liggen verspreid rond het zwembad en hebben uitzicht op de omliggende bergen. Elke kamer is voorzien van een terras of balkon met prachtig uitzicht over het zwembad en de tuin en een ensuite badkamer met ligbad.

DIMITILE_032_1600X1600

Faciliteiten en activiteiten van Le Dimitile, La Reunion

Restaurant

Het restaurant ‘Entre-Nous’ biedt seizoensgebonden gerechten met een mengeling van plaatselijke kruiden en specerijen, voor een heerlijk frans/creools diner. Het diner kan tevens op het terras worden geserveerd, waarbij je van het schitterende uitzicht kunt genieten.

Zwembad

Overdag kom je helemaal tot rust in het zwembad, gelegen in de serene omgeving van het berglandschap.

Activiteiten

De locatie van Le Dimitile biedt toegang tot het nationale park en de lagune. Op zaterdagochtend is het een aanrader om de kleurrijke straatmarkt te bezoeken in St. Pierre, de levendige hoofdstad van het zuiden. Tevens ben je maar een half uur verwijderd van de actieve vulkaan Piton de La Fournaise. In de bergachtige omgeving kan je schitterende wandelingen maken of een bezoek brengen aan de zwarte stranden aan de kust.

Wi-fi

In het hotel kan je gratis gebruik maken van de aanwezige internetverbinding.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven