El Mirador de Guadal

Lago General Carrera, Chili

Een sfeervolle lodge gelegen aan een mooi meer

El Mirador de Guadal is een kleinschalige en sfeervolle lodge gelegen op een schitterende locatie aan het General Carrera-meer. De lodge is zeer geliefd vanwege de uitzichten op de bergen en het meer, de persoonlijke service en de ruime kamers. Bekende natuurlijke bezienswaardigheden als de ‘Baker’ rivier, het Pantagonia National Park en de ‘Marble Caves’ liggen op ongeveer een uur rijden. De accommodatie vormt een uitstekende uitvalsbasis om het zuidelijke deel van de Carretera Austral te verkennen.

Meer informatie Meer informatie

Verken de Valle Exploradores

Hier vind je mooie, ongerepte natuur, waar je waarschijnlijk weinig anderen zult tegenkomen.

Meer informatie Meer informatie
Meer informatie Meer informatie

Spot lama's in Valle Chacabuco

Meer informatie Meer informatie

Ontdek de wilde Baker-rivier

Dit is qua watervolume de grootste rivier van Chili. Het water heeft een kristalblauwe kleur.

Meer informatie Meer informatie

De bungalows zijn gelegen in de prachtige natuur bij het meer

Meer informatie Meer informatie

Heerlijk dineren in het restaurant

Meer informatie Meer informatie

De watervallen van de Maquis-rivier

Je kunt dichtbij de meerdere watervallen komen.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Cl patagonie torres del paine 3 vct
Individuele avontuurlijke rondreis door Patagonië met huurauto
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van El Mirador de Guadal

De lodge heeft twee bungalowtypes en familiesuites. Alle bungalows zijn gebouwd en ingericht met hout, wat een zeer gemoedelijke en warme sfeer geeft. Verder zijn ze voorzien van een ensuite badkamer en een zithoek. Ze bieden veel privacy en een veranda met prachtige uitzichten op het meer en de omliggende bergen met besneeuwde toppen.

El_Chilco_09
El_Chilco_31

Standaardbungalows

De standaardbungalows hebben een grootte van 44m² (inclusief terras) en zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Een van deze kamers is gelegen naast een klein beekje. De standaardbungalows zijn direct aan het meer gelegen en bieden een onbelemmerd uitzicht op het water en de bergen erachter.

Superior bungalows

De 'Superior' bungalows hebben een grootte van 50m² (inclusief terras) en zijn geschikt voor twee personen. Een van deze 'Superior' bungalows is aan het meer gelegen. De rest van deze bungalows zijn iets hoger op de heuvel gelegen en bieden een spectaculair uitzicht op het meer en de besneeuwde bergen.

El_Carpintero_02
Fam_Suite_03
Fam_Suite_07

Familiesuites

De ruime familiesuites (75m², inclusief terras) zijn voorzien van twee slaapkamers met twee badkamers, een woonkamer en een ruim terras. De familiesuites hebben een rustieke ambiance en liggen direct aan het meer, wat zorgt voor een ongestoord uitzicht op het meer en de bergen.

Faciliteiten en activiteiten van El Mirador de Guadal, Chili

Restaurant

Het restaurant van El Mirador De Guadal serveert heerlijke Patagonische gerechten, zoals geroosterd lamsvlees, en biedt een uitgebreide wijnkaart. Hier vind je ook het uitgebreide ontbijt, wat elke morgen voor je klaar staat. De groenten en kruiden worden vers geplukt uit eigen tuin. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Activiteiten

In de omgeving zijn verschillende indrukwekkende natuurfenomenen te ontdekken. De ‘Marble Caves’ zijn marmeren grotten die ontstaan zijn door watererosie. Het Patagonia Park biedt bescherming voor een aantal bedreigde diersoorten en is daarom een unieke plek om wildleven te bewonderen. Verder zijn er een aantal gletsjers in de omgeving te vinden.

Strand

De lodge biedt een privéstrand, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de prachtige omgeving.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven