Casa Puyuncuy

Heilige Vallei, Peru

Comfortabele villa met spectaculaire vergezichten

Casa Puyuncuy is een exclusieve villa gelegen op een privélandgoed van een Peruaanse familie in de Heilige vallei, aan de voet van de heilige berg Salkantay. Dit toevluchtsoord is voor velen nog onbekend en biedt een perfecte locatie voor de reiziger die op zoek is naar rust in een spectaculaire omgeving. Dankzij de warme service zul je je hier gauw thuis voelen en kun je tijdens je verblijf genieten van comfort en adembenemende uitzichten op de omliggende bergen. Casa Puyuncuy is een comfortabele uitvalsbasis voor het verkennen van de Heilige vallei.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Casa Puyuncuy

Er zijn vijf kamers aanwezig welke verdeeld zijn over drie bungalows. Elk met spectaculair uitzicht op de omliggende bergen.

De kamers

De sfeervolle kamers beschikken over een en-suite badkamer, een charmante houtkachel en bieden veel privacy. De kamers hebben terracotta muren, houten vloeren en zijn voorzien van lokaal textiel.

Faciliteiten en activiteiten van Casa Puyuncuy, Peru

Restaurant

In het restaurant worden zowel internationale als Peruaanse gerechten geserveerd, welke voornamelijk bestaan uit verse ingrediënten van het landgoed. Het overdekte terras kijkt uit op de enorme bergen grenzend aan de vallei.

Lounge

Er is een gezamenlijke woonkamer waar je heerlijk kunt ontspannen na een enerverende dag de omgeving verkend te hebben. De woonkamer beschikt over comfortabele meubels en kijkt uit op de schitterende bergen.

Activiteiten

Vanuit Casa Puyuncuy kun je gemakkelijk de prachtige omgeving verkennen. De villa is een goede uitvalsbasis voor wandelingen naar oude Inca-rijken of paardrijdtochten rondom het landgoed. Daarnaast worden er ook rustgevende yogasessies aangeboden en worden er picknicks georganiseerd. Het personeel informeert je graag over de meest unieke plekken van de Heilige vallei, waarbij verhalen en ervaringen gedeeld worden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven