Autorondreis en ontspanning op Fiji

13 dagen vanaf €3.800,- per persoon

Autorondreis en ontspanning op Fiji

Tijdens deze 13-daagse rondreis naar Fiji verken je zelf per huurauto de mooiste plekken van het hoofdeiland Viti Levu. Je gaat op ontdekkingstocht en ervaart de mooie landschappen en de fascinerende Fijiaanse cultuur. Vanuit Nadi maak je onder begeleiding van een gids een leuke excursie. Tijdens je verblijf aan de Coral Coast onderneem je een boottocht, waarbij je kennis maakt met de rijke cultuur en geschiedenis van Fiji. Breng een bezoek aan één van de grootste markten van de Stille Oceaan tijdens je verblijf in de hoofdstad Savu. Hierna rijd je door naar het VoliVoli strand gelegen aan de noordkust van het eiland. Als afsluiting van deze mooie Fiji rondreis bezoek je het eiland Malolo, behorend tot de Mamanuca eilanden. Hier kun je heerlijk ontspannen in een idyllische omgeving of deelnemen aan één van de activiteiten. Voordat je terugvliegt naar Amsterdam verblijf je nog één laatste nacht in Nadi.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo speciaal?

Meer informatie Meer informatie

Ontspanning

Meer informatie Meer informatie

De altijd aanwezige glimlach

Maak kennis met de zeer gastvrije en vriendelijke Fijiaanse bevolking

Meer informatie Meer informatie

Fascinerende cultuur

Neem deel aan een bijzondere Kava ceremonie

Meer informatie Meer informatie

Een idyllische omgeving

Geniet van witte palmstranden en kristalheldere wateren

Meer informatie Meer informatie

VoliVoli Beach Resort

Onderneem leuke activiteiten, zoals kajakken, paddle boarden of vissen

Meer informatie Meer informatie

Mooie landschappen

Ontdek de cultuur en natuur van dit eiland tijdens een begeleide dagexcursie

Meer informatie Meer informatie

Tropica Island Resort

Mooi resort in een paradijselijke omgeving

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Route arrow Nadi

Vandaag vlieg je met KLM en Korean Air in de economy class naar Nadi.

Dag 2
100562  nadi market

Even bijkomen van de vlucht in Nadi

Na aankomst op de luchthaven van Nadi word je welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger. Hierna volgt er een transfer naar Novotel Nadi, waar je de komende nacht zult verblijven in een 'Superior' kamer op basis van logies en ontbijt.

Ontbijt
Dag 3
Vuda lookout 1

Begeleide dagexcursie Nadi

Vandaag maak je een leuke begeleide excursie in klein gezelschap. Je begint de dag in Nadi, waar je de Sri Siva Subramaniya Hindu tempel, gelegen aan de Nadi rivier bezoekt. Je vervolgt je weg naar de Namaka markt, waar de lokale bevolking bij elkaar komt om hun groente, fruit en andere etenswaren te kopen en te verkopen. Hierna rij je via de mooie Sabeto vallei naar de ‘Garden of the Sleeping Giant’, waar je de grootste en meest gevarieerde orchideeëncollectie van Fiji vindt. Bij het Vuda uitzichtpunt heb je een prachtig panoramisch uitzicht op de westelijke bergketens, Nadi Bay en de Yasawa eilanden. Aan het einde van de excursie kun je ontspannen in een Fijiaanse bure onder het genot van een tropische, verse vruchtensap.

Dag 3+4
The view fiji suite

Een ontspannen verblijf aan de Coral Coast

Vandaag neem je de huurauto in ontvangst en rij je naar de Coral Coast, gelegen aan de zuidwestkust van het hoofdeiland. Je verblijft hier de komende twee nachten in The View Fiji en een 'Superior Ocean View' kamer op basis van logies en ontbijt. Tijdens je verblijf maak je een leuke boottocht over de Sigatoka rivier.

Activiteiten
Ontbijt
Dag 4
Sigf50a river safari1

Maak een interessante boottocht over de Sigatoka rivier

Vandaag word je opgehaald bij je hotel voor een leuke halve dagexcursie. Met een jetboot maak je een boottocht over de Sigatoka rivier, waarbij je onderweg verschillende authentieke Fijiaanse dorpjes bezoekt. Hier beleef je een dag in het leven van een echte Kaiviti (inwoner van Fiji). Tijdens deze excursie vertelt de gids je alles over de rijke cultuur, geschiedenis, gewoontes en legendes van Fiji. Een Fijische lunch is inbegrepen.

Lunch
Dag 5
Grand pacific hotel fiji

Verblijf in de 'Grand Old Lady' van de Stille Oceaan

Je rijdt vandaag door naar de hoofdstad Suva, waar je de komende nacht verblijft in het Grand Pacific Hotel in een 'Park View' kamer op basis van logies en ontbijt. In dit bijzondere hotel vind je een mix van fascinerende koloniale structuur en geschiedenis in combinatie met Fijiaanse gastvrijheid en een goede service. Een aanrader is om een bezoek te brengen aan de markt van Suva, wat één van de grootste markten is van de Stille Oceaan.

Ontbijt
Dag 6+7
Voli voli beach resort2

Geniet van een prachtig uitzicht op de oceaan

Je rijdt vandaag door naar de noordkust van het eiland, waar je de komende twee nachten zult verblijven in het VoliVoli Beach Resort, dat is gelegen aan het VoliVoli strand. Tijdens je verblijf hier geniet je van de warme gastvrijheid van deze familie en kun je leuke activiteiten ondernemen.

Ontbijt
Dag 8-10
Activiteiten

Afsluiten in een paradijselijke omgeving

Je rijdt vandaag naar de haven van Port Denarau, waarvandaan je per boot naar het Malolo Island, behorend tot de Mamanuca eilanden vaart. Hier zul je de komende drie nachten verblijven in het Tropica Island Resort in een 'Beachfront Bure' op basis van logies en ontbijt. Je bevindt je hier in een idyllische omgeving met witte palmstranden en kristalheldere wateren.

Ontbijt
Dag 11
Novotel nadi uitzicht vanuit balkon

Logistieke overnachting in Nadi

Helaas komt er vandaag een einde aan dit tropische verblijf. Per boot vertrek je terug naar het hoofdeiland, waar je de komende nacht wederom verblijft in Novotel Nadi op basis van logies en ontbijt.

Ontbijt
Dag 12

Nadi Route arrow Amsterdam

Na het ontbijt volgt er een transfer terug naar de luchthaven, waarvandaan je met Korean Air en KLM in de economy class terug naar Amsterdam vliegt.

Dag 13

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op economy class met KLM en Korean Air
 • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Genoemde transfers, overtochten en excursies
 • Autohuur: Toyota Land Cruiser Prado, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en basis verzekering
 • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Benzine, extra bestuurder, afleverkosten auto, contract fee

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Wij helpen je graag met je reiswensen. Als je wilt komen we zelfs bij je langs. Op kantoor kan natuurlijk ook.

Maak een afspraak
Naar boven