Island Hoppen tussen de klassieke eilanden van de Seychellen

14 dagen vanaf € 4.500,- per persoon

Verkort reisprogramma

14 daagse rondreis langs de drie klassieke eilanden van de Seychellen; Mahé, Praslin en la Digue. Je verblijft in kleinschalige luxe accommodaties, elk met een goede ligging en prima service. Twee accommodaties hebben spa faciliteiten. Inclusief huurauto tijdens jouw verblijf op Praslin en Mahé.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo speciaal?

Meer informatie Meer informatie

Helemaal bijkomen op drie prachtige eilanden

Meer informatie Meer informatie
Meer informatie Meer informatie

Complete verwennerij

Voldoende mogelijkheden voor een ontspannende massage

Meer informatie Meer informatie

's Werelds meest gefotografeerde strand

Anse source d'argent staat bekend als meest gefotografeerde strand.

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Route arrow Mahé

Vandaag vlieg je van Amsterdam naar Mahé op de Seychellen.

Dag 2-6
Img17 felicite  sisters island

Zwem, snorkel en duik tijdens jouw verblijf op Praslin

Na aankomst op de luchthaven van Mahé, vlieg je door naar Praslin. De komende vijf nachten verblijf je in het luxe Les Villas d'Or en ben je ervan verzekerd dat je de komende dagen totaal kunt ontspannen. Je kunt volop genieten van de goede services en faciliteiten van de accommodatie. Tijdens je verblijf heb je twee dagen de beschikking over een huurauto waarmee je het eiland kan verkennen.Naast de vele bezienswaardigheden van Praslin kun je een bezoek brengen aan de kleine eilandjes voor de kust die elk hun eigen unieke ecosysteem hebben. Tijdens je verblijf zijn er verschillende excursies inbegrepen. Een dag zal je de 'Nature Trail' afleggen waarbij je kennis maakt met de bijzondere flora en fauna van de Seychellen. Daarnaast zal je nog een excursie ondernemen naar de prachtige eilanden Cousin, Curieuse en St Pierre.

Activiteiten
Ontbijt
Dinner
Dag 4
Anse lazio

Dagexcursie Mont Plaisir en Anse Lazio trail

Vandaag volgt er een excursie waarbij je onder begeleiding een wandeling maakt van Mont Plaisir naar Anse Lazio. Na een wandeling van één uur, waarbij de enthousiaste gids je alles vertelt over de flora en fauna van het eiland, heb je een heerlijke Creoolse lunch in het Bonbon Plume restaurant. De rest van de middag heb je de tijd om heerlijk te ontspannen op het strand of te snorkelen in de zee.

Activiteiten
Dag 5
12141173 1162118637149845 946852175603420159 o

Dagexcursie Cousin, Curieuse en St. Pierre

Vandaag word je vroeg in de ochtend opgehaald en maak je een begeleide dagexcursie naar prachtige onderwaterwerelden en spectaculaire eilandreservaten. Je maakt een cruise langs de kust van Praslin naar de eerste stop op Cousin eiland. Hier bezoek je een speciaal natuurreservaat, wat de thuishaven is van vele zeldzame zeevogels en landvogels. Er broeden hier ieder jaar wel 250.000 zee vogels. Je zet je cruise voort naar Curieuse eiland, wat een uniek ecosysteem heeft. Geniet van de schoonheid van dit eiland en bezoek de oude dokterspost, welke geheel is verbouwd tot een museum. Volg het pad door de mangrove moerassen naar een plek waar een schildpaddenkolonie hun eitjes legt. Geniet van een heerlijke strandpicknick op dit eiland. Na de lunch vaar je verder naar St. Pierre, waar je kunt relaxen en snorkelen in zeer helder water met een grote verscheidenheid aan vis. Snorkel materialen zijn beschikbaar.

Activiteiten
Lunch
Dag 7+8
Img4 ox cart  old house 1

Verken per ossenwagen het eiland La Digue

Met de boot vaar je naar La Digue, waar je twee nachten in Patatran Village verblijft. Al fietsend of per ossenwagen kan je dit kleine, maar bijzondere eiland verkennen, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. La Digue staat onder andere bekend om Anse Source d' Argent, één van de meest gefotografeerde stranden ter wereld.

Ontbijt
Dag 9-13
Img2 clock tower

Verken Mahe vanaf op steenworp afstand van het strand

Met de boot vaar je terug naar Praslin om vervolgens naar Mahé te vliegen. Op Mahé verblijf je vijf nachten in het gezellige Le Méridien Fisherman's Cove, op loopafstand van het gezellige Beau Vallon strand. De komende dagen kun je uitrusten op de prachtige stranden en dit afwisselende eiland verkennen. Een aanrader is bijvoorbeeld een bezoek aan het Sainte Anne Marine Park. Dit Marine Park leent zich uitstekend tot snorkelen of om per boot met glazen bodem de talloze koralen en vissen te ontdekken. Tijdens je verblijf zal je dit prachtige eiland verkennen tijdens de 'Anse Major Nature Trail'. Ook zal je tijdens deze excursie al snorkelend de schitterende onderwaterwereld ontdekken.

Activiteiten
Ontbijt
Dag 11
Anse major

Dagexcursie Anse Major Nature trail

Vandaag onderneem je een dagexcursie naar Anse Major. Eerst volgt er een transfer naar het prachtige strand van Beau Valley Bay. Vanaf daar maak je een wandeling van ongeveer een half uur, waarbij een enthousiaste gids je alles vertelt over de omgeving. Bij terugkomst op het strand heb je de tijd om te ontspannen op het strand of de prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

Activiteiten
Dag 14

Mahé Route arrow Amsterdam

Na vijf nachten op Mahé verlaat je de Seychellen en vlieg je terug naar Amsterdam.

Dag 14

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op economy class
 • Binnenlandse vluchten
 • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
 • Genoemde transfers en excursies
 • Autohuur op Praslin
 • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Benzine, eventuele verzekeringen

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Gerelateerde voorbeeldreizen

P2 08 raiatea dsc01932 %c2%a9 audrey svoboda
Een diverse rondreis inclusief verblijf in heerlijke accommodaties
Bekijk voorbeeldreis
Helico takamaka  credit irt  serge gelabert dts 12 2014
Een bijzondere helikopterexcursie en prachtige vulkaangebergtes
Bekijk voorbeeldreis
Couple sitting by the bonfire
Ontdek de verschillende eilanden Rarotonga en Aitutaki
Bekijk voorbeeldreis

Romantiek op de Cook eilanden

13 dagen vanaf € 5.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven