Rondreis Seychellen rustiek en ongerept

12 dagen vanaf € 3.800,- per persoon

Verkort reisprogramma

Laat je inspireren door deze 12 daagse individuele reis door de Seychellen, waarbij je Praslin verkent. Je maakt een dagexcursie naar La Digue en vervolgens verblijf je op het Robinson Crusoë achtige Bird Island; een paradijs voor vogel- en strandliefhebbers.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo speciaal?

Meer informatie Meer informatie

Coleur Locale

Bezoek de lokale markt van La Digue: een aanrader!

Meer informatie Meer informatie

Bird Island

Het privé natuurreservaat Bird Island is een koraaleiland gelegen op 100 kilometer ten noorden van het hoofdeiland Mahé, wat geheel ecologisch in ingesteld.

Meer informatie Meer informatie

Schildpadden

Het gehele jaar kun je hier vele schildpadden vinden, maar tussen de maanden oktober en maart komen schildpadden aan wal om hun eieren te leggen.

Meer informatie Meer informatie

Prachtige stranden

Heerlijk ontspannen op het strand.

Meer informatie Meer informatie

Schitterende wandelingen

Praslin is een schitterend eiland dat je ook te voet kunt verkennen.

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Route arrow Mahé

Je vliegt van Amsterdam naar Mahé op de Seychellen.

Dag 2-6
Img12 anse lazio secondary beach

Alle tijd om het prachtige eiland Praslin te verkennen

Na aankomst op de luchthaven van Mahé op de Seychellen word je welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger. Vervolgens word je per ferry naar Le Duc de Praslin op het eiland Praslin gebracht, waar je vijf nachten verblijft. Le Duc de Praslin is gelegen aan de kust van Praslin en nabij het Valleé de Mai National Park. Je hebt alle tijd om het eiland te verkennen, waarbij een bezoek aan het Valleé de Mai National Park niet mag ontbreken. Ook kan je al snorkelend of duikend de prachtige onderwaterwereld en zijn schitterende exotische vissen ontdekken. De komende dagen zal je een excursie ondernemen waarbij je met een boot naar La Digue wordt gebracht en je dit prachtige eiland kunt verkennen.

Activiteiten
Ontbijt
Dag 4
Img16 anse source d'argent 1

Dagexcursie La Digue

Vandaag ga je op excursie naar het nabij gelegen La Digue. Er volgt een transfer naar de haven van Praslin, waar vandaan je per boot naar La Digue vaart. Bij aankomst op het eiland ontvang je een fiets, waarmee je de rest van de dag het eiland kunt verkennen. Je kunt zelf kiezen waar je naartoe fietst, zo kan je bijvoorbeeld een bezoek brengen Anse Source d'Argent, een van de prachtigste stranden van de wereld. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de reuzeschildpadden die hier leven, of stop bij een prachtig koloniaal plantagehuis.

Activiteiten
Dag 7-11
Sootybeachcolonyrobybresson

Ecologisch verblijf op Bird Island

’s Ochtends heb je een vlucht terug naar Mahé, waarvandaan je in circa 30 minuten doorvliegt naar Bird Island, waar je de komende vijf nachten verblijft in Bird Island Lodge, een geweldige eco-lodge voor vogelliefhebbers. Het privé natuurreservaat Bird Island is een koraaleiland gelegen op 100 kilometer ten noorden van het hoofdeiland Mahé. Het eiland onderscheidt zich door ecotoerisme hoog in het vaandel te hebben staan en door zich in te zetten voor behoud van de natuur.

Het is dan ook niet vreemd dat nergens anders op de Seychellen zulke enorme vogelconcentraties aangetroffen worden als hier: een ornithologisch wonder. Verder vind je hier twee schildpaddensoorten, waaronder de Hawksbill, die jaarlijks hier aan wal komen in de maanden oktober tot maart om hun eieren te leggen. Aan de andere kant van het eiland bevindt zich een lang, uitgestrekt spierwit zandstrand waar veilig gezwommen en gesnorkeld kan worden.

Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 12

Bird Island Route arrow Amsterdam

Via Mahé vlieg je terug naar Amsterdam, waar deze reis eindigt.

Dag 12

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

  • Intercontinentale vluchten, gebaseerd op economy class
  • Binnenlandse vluchten
  • Luchthavenbelasting en toeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
  • Verblijf en verzorging zoals omschreven
  • Genoemde transfers en excursies
  • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

  • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven