Rustiek op safari in Zambia door South & North Luangwa NP

10 dagen vanaf € 6.400,- per persoon

Verkort reisprogramma

Deze 10 daagse fly in reis door Zambia laat je alle aspecten van de ruige Luangwa vallei zien, waarbij je de best gelegen locaties aandoet. Je maakt diverse safari's in het South Luangwa National Park. Ook bezoek je het ruigere North Luangwa National Park, waar je voornamelijk wandelsafari's maakt en een bezoek brengt aan de spectaculaire Mwaleshi watervallen. Je verblijft tijdens deze reis in rustieke bushcamps en geniet van voortreffelijke maaltijden. Deze rondreis biedt een rustieke en authentieke 'bush' ervaring. Indien gewenst je deze reis op maat aanpassen.

Tip: In februari tot half april, heb je de mogelijkheid riviersafari's over de Luangwa rivier te ondernemen. De Luangwa vallei is dan op zijn mooist dankzij het feit dat alles groen is, tevens staat de rivier op z'n hoogst. Deze periode kenmerkt zich door met nijlpaarden bevolkte lagunes en overstroomde kanalen die door de overhangende takken van ebbenbomen versierd zijn. Je verkent de omgeving met boottochten, kano-excursies en wandelingen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo bijzonder?

Meer informatie Meer informatie

Wandelsafari's in North Luangwa

Meer informatie Meer informatie
Meer informatie Meer informatie
Meer informatie Meer informatie

Per mountainbike opzoek naar wild

Diverse safarimogelijkheden bij Tafika Camp

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Route arrow Lusaka

Vandaag vliegt u met de KLM in de economy class van Amsterdam naar Lusaka.

Dag 2
1386763379

Overnachten in Lusaka

Na aankomst op de luchthaven van Lusaka volgt er een transfer naar Pioneer Camp. Hier verblijf je de komende nacht in een chalet, op basis van halfpension.

Ontbijt
Dinner
Dag 2-6
1382610409

Verken de wildrijke omgeving van South Luangwa

Na het ontbijt vliegt je naar het South Luangwa National Park, waarvandaan er een transfer volgt naar Tafika Camp. Hier verblijf je de komende vier nachten in een chalet. Je verblijft in het Nsefu gedeelte van het South Luangwa National Park. Onder de zeer bekwame leiding van uw gastheer verken je de wildrijke omgeving in open Landrovers, te voet of per mountainbike. Er kunnen ook excursies naar de lokale dorpjes ondernomen worden, waar je kennis maakt met de landelijke leefwijze.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 6-9
1386755519

Wandelsafari's in North Luangwa

Vandaag vlieg je van South Luangwa naar North Luangwa. De vlucht naar het North Luangwa National Park is al een belevenis op zich, waarbij je laag over deze ongerepte wildernis vliegt. Het 'bush' kamp is subtiel gesitueerd langs een idyllisch stukje van de Mwaleshi rivier, een zijrivier van de Luangwa, waar je drie nachten verblijft. De afgelegen ligging van dit reservaat, bekend om zijn grote concentraties leeuwen, buffels en wildebeest, wordt nog eens extra benadrukt door het ontbreken van wegen, waardoor de safari's te voet worden uitgevoerd. Een bezoek, met zwemmogelijkheid, aan de Mwaleshi watervallen is al meerdere malen als een hoogtepunt tijdens een bezoek aan deze bijzondere regio geroemd.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 9

Lusaka Route arrow Amsterdam

Jouw reis eindigt weer met een spectaculaire vlucht naar de airstrip van South Luangwa, waarvandaan je verder vliegt naar Lusaka. Hiervandaan vlieg je terug naar Amsterdam.

Dag 10

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Inbegrepen

 • Intercontinentale vluchten gebaseerd op economy class
 • Binnenlandse vluchten
 • Luchthavenbelasting en toeslagen ( onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Verblijf en verzorging zoals omschreven
  (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner, A=Activiteiten)
 • Microlight vlucht (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
 • Genoemde transfers
 • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

 • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Visum Zambia

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven