Vliegsafari Botswana inclusief Victoria Falls

13-daagse luxe rondreis vanaf €9.100,- per persoon

Verkort reisprogramma van deze voorbeeldreis

Deze 13-daagse exclusieve reis naar Botswana begint bij de beroemde Victoria watervallen in Zimbabwe, waar je het indrukwekkende spektakel van de enorme hoeveelheid water dat naar beneden stort kunt aanschouwen. Daarna reis je door naar het meest noordoostelijke gedeelte van Namibië; de Caprivistrook, waarvandaan je de Chobe rivier van de andere kant bekijkt. Na dit avontuur verblijf je in de ongerepte Savuti regio van het Chobe wildreservaat, waarna je de reis afsluit in de wereldberoemde Okavango Delta. Hier kun je mooie wandel- en boottochten maken om de adembenemende natuur te ontdekken. Daarnaast mag een safari in een open landrover hier ook niet ontbreken! Een hoogtepunt is misschien wel die ene nacht dat je in de buitenlucht zult slapen. Een unieke ervaring waarbij je onder de heldere sterrenhemel in slaap valt en wakker wordt van de zonsopkomst!

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Wat maakt deze voorbeeldreis zo speciaal?

Slapen onder de sterrenhemel en wild spotten vanaf je eigen terras

Meer informatie Meer informatie
Vic_Falls_Aerial

Victoria watervallen

Begin jouw reis met het prachtige natuurschoon van de Victoria watervallen

Meer informatie Meer informatie
Namibië | Caprivistrook | Chobe regio

Boot excursies

Boot excursies in de Caprivistrook zijn ideaal om oog in oog te komen met het wild dat hier hun dorst komt lessen.

Meer informatie Meer informatie
SOD_Kan_11346

Slapen onder de sterrenhemel

Je slaapt één nacht in de buitenlucht, waarbij je slechts door een klamboe bent gescheiden van de prachtige sterrenhemel, een unieke ervaring!

Uitgebreid reisprogramma van deze voorbeeldreis

Dag 1

Amsterdam Blank Johannesburg

Vandaag vlieg je van Amsterdam naar Johannesburg.

Dag 1
Johannesburg | African Rock Hotel

Bijslapen in Johannesburg

Na aankomst op de luchthaven word je bij het verlaten van het vliegtuig welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger en volgt er een transfer naar het African Rock Hotel, waar je de komende nacht verblijft in een suite, op basis van logies en ontbijt.

Ontbijt
Dag 2+3
NW_IMG_6734_Vic_Falls

Beleef het natuurschoon van de Victoria watervallen

Je vliegt vandaag van Johannesburg naar Victoria Falls. Hier, op steenworp afstand van de beroemde Victoria watervallen, verblijf je twee nachten in Lokuthula Lodge in ruim en volledig ingerichte chalet, op basis van logies en ontbijt. Je kunt hier zelf jouw maaltijden verzorgen, maar probeer ook zeker eens de heerlijke gerechten die geserveerd worden in de Boma! Vanaf het terras van Lokuthula Lodge kun je het wild spotten, dat bij de drinkplaats hun dorst komt lessen. Natuurlijk mag een bezoekje aan de watervallen niet ontbreken tijdens je verblijf.

Activiteiten
Ontbijt
Dag 4+5
Caprivistrook | boottocht | nijlpaarden

Maak een boot excursie op de Chobe rivier

Vandaag volgt een transfer per auto en boot naar de Chobe Savanna Lodge in de Caprivi Strook in Namibië. Hier verblijf je de komende twee nachten in een chalet op basis van volpension en inclusief activiteiten. Chobe Savanna Lodge is gevestigd in een klassieke Afrikaanse savanne omgeving en biedt een prachtig, weids uitzicht over de omgeving. Door de ligging aan de Chobe rivier heb je hier een grote keuze uit activiteiten op het water. Bootexcursies op de rivier zijn ideaal om oog in oog te komen met het wild dat hier hun dorst komt lessen. Vissen is ook een populair tijdverdrijf voor zowel jong als oud.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 6-8
Giraf

Sta oog in oog met grote kuddes wild in Savuti

Na het ontbijt reis je door naar het Chobe National Park in Botswana. Je verblijft de komende drie nachten in Ghoha Hills Savuti Lodge in een tented chalet op basis van volpension en inclusief activiteiten. Savuti bevind zich in een regio van het Chobe wildreservaat dat een grote concentratie aan wild heeft. In het droge seizoen kun je tijdens de safari's grote kuddes olifanten, zebra's, kudu's en impala's zien en in het regenseizoen is het rijke vogelleven hier de trekpleister. Ghoha Hills Savuti Lodge heeft een aantal uitstekende gidsen in dienst die jou graag alles vertellen over het wild dat regelmatig rondom de lodge te vinden is.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 9-11
SOD_Kan_11325

Slapen onder de sterrenhemel in de Okavango Delta

Je vliegt vandaag naar Maun, vanwaar je doorvliegt naar het zuidwesten van de Okavango Delta, waar je de komende drie nachten verblijft in Kanana Camp. je overnacht twee nachten in een tented chalet op basis van volpension en inclusief activiteiten. Eén nacht zul je slapen in de buitenlucht (op basis van beschikbaarheid), waarbij je slechts door een klamboe bent gescheiden van de prachtige sterrenhemel, een unieke ervaring!

Tijdens jouw verblijf in Kanana Camp kun je deelnemen aan diverse activiteiten die afhankelijk zijn van het seizoen waarin je reist. Wild kun je spotten tijdens de safari's in open landrovers en tijdens begeleide natuurwandelingen. Daarnaast kun je boottochten maken per mokoro, een typische kano die in de Okavango Delta al honderden jaren als vervoersmiddel wordt gebruikt.

Activiteiten
Ontbijt
Lunch
Dinner
Dag 12

Johannesburg Blank Amsterdam

Vandaag komt er helaas alweer een einde aan de reis. Je vliegt terug naar Maun, waarna je vervolgens via Johannesburg terug naar Amsterdam vliegt.

Dag 13

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam

Inbegrepen

  • Intercontinentale vluchten in de economy class (onder voorbehoud)
  • Genoemde binnenlandse vluchten in de economy class (onder voorbehoud)
  • Luchthavenbelasting (onder voorbehoud)
  • Verblijf en verzorging zoals omschreven
  • Transfers
  • Informatiepakket met reisboek

Niet inbegrepen

  • Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
  • Visum Zimbabwe

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Gerelateerde voorbeeldreizen

107089-018_2_-_kopie
Makgadikgadi zoutpannen & Kubu Island | Okavango Delta | culturele ervaring in de Kalahari
Bekijk voorbeeldreis

Authentieke tenten safari door Botswana

13-daagse luxe rondreis vanaf €17.300,- per persoon bij 4 personen

Nxai_-_Baines_Boababs
Kalahari | Nxai Pan | Boomhut in de Okavango | Wildrijk Kwando
Bekijk voorbeeldreis

Luxe safari door minder bekend Botswana

15-daagse safari vanaf € 8.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven