Toon onze bestemmingen op de kaart

Indische Oceaan eilanden

Actief op pad door La Reunion, ontspannen op de hagelwitte stranden en ongerepte natuur van de Seychellen en Mauritius, of genieten op de paradijselijke atollen van de Malediven. Wij inspireren je graag met een reisvoorstel op maat naar deze droombestemmingen.

Bekijk voorbeeldreizen
HAMMOCK-Cousine

Pacific

Exclusieve rondreizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, Frans Polynesie (bekend om Bora Bora), Cook eilanden en Fiji. Wij kennen de juweeltjes en inspireren je graag met een origineel reisvoorstel.

Bekijk voorbeeldreizen
Capella-Lodge_Lord-Howe-Island_Island_Paradise_kleiner

Afrika

Je wilt een luxe rondreis of privésafari naar Afrika? Geheel op maat? Wij zijn sinds 1992 dé specialist in Afrika reizen en inspireren je graag met een uniek en avontuurlijk reisvoorstel. Ontdek het echte Afrika.

Bekijk voorbeeldreizen
Pamushana prive reservaat

Azië

Als specialist in reizen naar Azië inspireren we je graag met een origineel en avontuurlijk voorstel voor een rondreis op maat. Onze lokale gidsen voeren je langs de meest mooie en afgelegen plekken van Azië.

Bekijk voorbeeldreizen
DSC_0819

Latijns Amerika

Op zoek naar een individuele reis op maat naar Latijns Amerika of Antarctica? Neem dan contact op voor een origineel reisvoorstel op maat.

Bekijk voorbeeldreizen
CL_Patagonie_Torres_del_Paine_3_vct

Midden-Oosten

Op vakantie naar Dubai, Abu Dhabi en Oman. Moderne steden, uitgestrekte woestijnen, authentieke dorpen en imposant gebergte. Wij kennen de mooiste plekken en delen deze graag met een reisvoorstel op maat.

Bekijk voorbeeldreizen
Camel_Trekking

Overige bestemmingen

Hier vind je onze stop-over bestemmingen en laten we je kennismaken met ReisGuru, ons lokaal reisbureau voor al je overige reis- en vakantiewensen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk voorbeeldreizen
cecilia_larsson_lantz-kungsträdgården-3930_(1)

De mooiste bestemmingen, exclusief en off the beaten track

Met 30 jaar ervaring kennen wij droombestemmingen op locaties die niet voor de hand liggen. Kleinschalig en authentiek én omdat wij onafhankelijk zijn doen we geen concessies op kwaliteit. Wij nemen graag de tijd voor je en regelen alles van A tot Z.

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
Naar boven