Toon onze bestemmingen op de kaart

Afrika

Op zoek naar een authentieke luxe safari naar Afrika? Sinds 1992 verzorgen wij reizen op maat naar Afrika. Wij laten je graag kennismaken met het echte van dit fascinerende continent.

Bekijk voorbeeldreizen

Australië & Nieuw-Zeeland

Met All Over Tours naar Down Under? Wij kennen de unieke locaties en wijzen je graag de weg naar de juweeltjes van deze authentieke bestemmingen.

Bekijk voorbeeldreizen

Azië

Als Aziëkenner inspireren wij je graag met een origineel reisvoorstel voor een kleinschalige luxe rondreis op maat met de beste lokale gidsen.

Bekijk voorbeeldreizen

de Pacific

Exclusieve rondreizen naar Bora Bora, Tahiti, Cook eilanden en Fiji. Wij kennen de juweeltjes ter plaatse en inspireren je graag met een origineel reisvoorstel.

Bekijk voorbeeldreizen

Indische Oceaan eilanden

Hagelwitte stranden en ongerepte natuur. Als specialist inspireren wij je graag met een uitgebalanceerde reisvoorstel op maat naar deze droombestemmingen.

Bekijk voorbeeldreizen

Latijns Amerika en Antarctica

Nieuw bij All Over Tours! Op zoek naar een bijzondere reis op maat naar Latijns Amerika of Antarctica? Dan werken wij graag een reisvoorstel voor je uit. Binnenkort wordt deze veelzijdige bestemming toegevoegd op ons website.

Bekijk voorbeeldreizen

De mooiste bestemmingen, exclusief en off the beaten track

Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij droombestemmingen op locaties die niet voor de hand liggen. Kleinschalig en authentiek én omdat wij onafhankelijk zijn doen we geen concessies op kwaliteit. Wij nemen graag de tijd voor je en regelen alles van A tot Z.

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
Naar boven