Afrika

Je wilt een luxe rondreis of privésafari naar Afrika? Geheel op maat? Wij zijn sinds 1992 dé specialist in Afrika reizen en inspireren je graag met een uniek en avontuurlijk reisvoorstel. Ontdek het echte Afrika.

Ontdek met ons het pure en échte Afrika

Reis met ons naar Afrika en je belandt in een compleet andere wereld. Tijdens jouw rondreis leer je fascinerende culturen kennen en aanschouw je de prachtige Afrikaanse vergezichten. Natuurlijk kom je ook oog in oog te staan met ‘The Big Five’ en je zal inheemse volkeren ontmoeten. Kortom, met All Over Tours ontdek je het pure en échte Afrika en zal je van de ene in de andere verbazing vallen.

Jabali-Scenic-4
Afwisselende combinatie van Nyerere en Ruaha met idyllische strandverlenging
Bekijk voorbeeldreis

Luxe safari Zuid Tanzania en Songo Songo

Vliegsafari Zuid-Tanzania en Songo Songo archipel

13 dagen vanaf € 9.400,- per persoon

Een kudde wildebeesten die door de grasvlakten rennen met op de achtergrond een luchtballon.
Victoria watervallen, Lower Zambezi, Kafue
Bekijk voorbeeldreis

Luxe individuele safari afgelegen Zambia

Luxe individuele safari afgelegen Zambia

14-daagse rondreis vanaf €14.700 p.p.

Migration_1
Top safari inclusief wild kamperen naar Okavango Delta, Chobe, Makgadikgadi en Victoria watervallen
Bekijk voorbeeldreis

Exclusieve gezinsvakantie Botswana

Safari met het gezin naar Botswana

12-daagse rondreis vanaf € 5.700,- per persoon

Als specialist in Afrika reizen verzorgen we privésafari’s en luxe rondreizen


Toon landen op kaart

Met 30 jaar ervaring kennen wij droombestemmingen op locaties die niet voor de hand liggen. Juist vanwege deze ervaring kunnen wij als specialist in Afrika reizen ervoor zorgen dat jouw privésafari of luxe rondreis een aaneenschakeling wordt van unieke en indrukwekkende gebeurtenissen. Omdat wij onafhankelijk zijn doen we geen concessies op kwaliteit. Laat ons jouw Afrikareis verzorgen en we regelen het van A tot Z.

Een reis door Afrika geheel op maat

Een reis door Afrika op maat en volledig verzorgd? Dat is misschien wel de mooiste manier om dit robuuste en ruwe continent te ontdekken. Als Afrika reizen specialist werken we nauw samen met lokale agenten waardoor we aan bijna elke individuele reiswens kunnen voldoen. Met 14 jaar woonervaring in Afrika en door het continent regelmatig te bezoeken, blijven we op de hoogte om de beste Afrika reizen op maat samen te kunnen stellen. Een luxe rondreis of privésafari door Afrika? Wij stellen jouw avontuurlijke reis samen!

Afrika: ook voor huwelijksreizen

Geniet samen van een romantische huwelijksreis door Afrika. Botswana, Zuid-Afrika, Zambia en Tanzania. Stuk voor stuk zijn dit schitterende bestemmingen om het huwelijk op een wel zeer romantische wijze te vieren. Jullie hebben de huwelijksreis naar Afrika al helemaal bedacht? Vertel ons gerust jullie wensen en wij maken deze huwelijksreis naar Afrika tot een onvergetelijke reiservaring. Geheel op maat natuurlijk! All Over Tours: Afrika reizen specialist. Ook voor huwelijksreizen.

Kies voor luxe, comfort en gemak

All Over Tours is specialist in luxe Afrika reizen. Zo kiezen wij voor jullie de meest luxe accommodaties en regelen we comfortabel vervoer naar een nieuwe bestemming. Over water, land of door de lucht. Wij zorgen ervoor!

Omdat we onze rondreizen op maat aanbieden, luisteren we naar jouw specifieke reiswensen om vervolgens een passende reis samen te stellen. Voor zowel kleine groepen als individuen brengen we de luxe reizen naar het allerhoogste niveau.

Zorgeloos reizen door Afrika? Accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien? Wij doen er alles aan om jouw luxe reis door Afrika zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wil je het echte en pure Afrika ontdekken? Kies voor de Afrika reizen specialist All Over Tours.

 • Ubuntu Award - S.A. Tourism

  Meest uitgebreid reisaanbod

 • Betrouwbaar

  sinds 1992 specialist in maatreizen

 • Unieke accommodaties

  wij kennen de verborgen juweeltjes

 • Onafhankelijk en onpartijdig

  objectief accommodatie advies

 • 14 jaar woonervaring

  de eigenaar kent Afrika als geen ander

 • Klein of privé gezelschap

  persoonlijke aandacht staat voorop

 • De beste lokale gidsen

  zij kennen de regio door en door

 • Wij nemen de tijd voor je

  geen vraag is voor ons te veel

Foto_AOT

Passie en expertise is waar wij voor staan

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven