Reisthema's

Huwelijksreizen

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje of wil je in het buitenland trouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen de reis voor je tot in de fijnste details!

Bekijk dit reisthema

Safari

Met 14 jaar woonervaring in Afrika door de eigenaar durven wij ons zeker safari expert te noemen. Wij kennen de plekjes, de lodges en de tentenkampen. Wij delen onze kennis graag met je voor de perfecte safari die geheel op jouw wensen is afgestemd.

Bekijk dit reisthema

Gezinsvakanties

Veel gezinnen hebben naar volle tevredenheid van onze ervaren diensten gebruik gemaakt. Van jonge families met kleine kids tot multi generatie gezelschappen. Je kunt erop vertrouwen dat je reis bij ons tot in de puntjes verzorgd wordt!

Bekijk dit reisthema

Luxe Reizen

Speelt budget een ondergeschikte rol en ben je op zoek naar die unieke reis die ongeëvenaard is? Met onze ruim 25 jaar ervaring in exclusieve reizen op maat weet je zeker dat je goed zit.

Bekijk dit reisthema

Reizen met privé gids

Wil je de Maori cultuur in Nieuw-Zeeland echt leren kennen? Of de wildebeest migratie in Tanzania meemaken onder begeleiding van de beste expert ter plaatse? Sinds 1992 is de kwaliteit van onze gidsen één van de belangrijkste onderdelen van onze reizen.

Bekijk dit reisthema

Actieve vakanties

Een begeleide trektocht door de mooiste natuurregio's in Nieuw-Zeeland of een kano expeditie in Botswana? Reken erop dat je actieve reis bij ons onvergetelijk wordt!

Bekijk dit reisthema

Stranden en eilanden

Island hoppen bij Bora Bora of een strandverlenging na een indrukwekkende safari in Botswana? Wij denken met je mee om je maatreis geheel op jouw wensen af te stemmen.

Bekijk dit reisthema

Spa en wellness

Een fenomeen dat niet meer weg te denken is in veel van de maatreizen die wij verzorgen. Wij adviseren je graag: van dat geweldige spa resort op Bora Bora tot massages na een safari in de Okavango Delta!

Bekijk dit reisthema

Individuele reis met huurauto

Tsja, en dan is er de reis met huurauto: wel of niet in combinatie met een meerdaagse excursie onder begeleiding van onze beste gidsen. Van self-drive in een 4x4 door het Cape York schiereiland in Australië tot crossen in een luxe Cabrio door de Tuinroute in Zuid-Afrika. Uiteraard inclusief reservering bij dat geweldig restaurantje dat al maanden vantevoren is volgeboekt! Op en top verzorgd door All Over Tours!

Bekijk dit reisthema

Cruise-/ zeil- en duikvakanties

Wil je na een verblijf op Bora Bora de Marquesas eilanden verkennen op een omgebouwd vrachtschip? Of met een riviercruise over de Mekong varen tussen Laos en Thailand? Of ga je liever duiken in de Seychellen vanaf je luxe liveaboard? Wij regelen graag je vaarvakantie met alles erop en eraan!

Bekijk dit reisthema

Luxe treinreizen

Voor de treinliefhebbers nemen wij graag een bijzondere treinreis mee in het reisvoorstel naar één van onze droombestemmingen.

Bekijk dit reisthema

Onze werkwijze: geheel op jouw wensen afgestemd

1.

Verzoek om reisvoorstel op maat / afspraak maken

Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis.

2.

Inventarisatie van de wensen en het bespreken van de mogelijkheden

Het belangrijkste onderdeel voor het maken van een reisvoorstel op maat.

3.

Reisvoorstel op maat

Per mail ontvang je ons uitgebreide voorstel. Geheel afgestemd op jouw wensen.

Ontmoet ons team:

Passie en expertise is waar wij voor staan

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven