Mauritius

Mauritius laat zich uitstekend combineren voor een luxe rondreis, maar is ook een gewilde bestemming voor een romantische huwelijksreis. Als specialist inspireren wij je graag met een reisvoorstel voor een geweldige exclusieve Mauritius rondreis.

Rondreis Mauritius: rondreis naar een paradijs

Zoek je een luxe eilandvakantie zoals je ze alleen uit brochures kent? Dan kan je eigenlijk niet om Mauritius heen. Dit tropische paradijs met hagelwitte zandstranden, azuurblauwe zee en wuivende palmbomen onderscheidt zich door de meest luxe resorts en biedt volop golf- en watersportmogelijkheden. Als het luieren je 'te veel' wordt, biedt Mauritius legio sportieve faciliteiten, zoals waterskiën, snorkelen, duiken of een zeiltocht met een catamaran. Ter versterking van de inwendige mens kom je ook op culinair gebied volledig aan je trekken.

Een reis naar Mauritius brengt je naar het ultieme verweneiland waar service in een hoog vaandel staat. Laat je inspireren door onze Mauritius voorbeeldreizen en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan.
helico_takamaka_-_CREDIT_IRT_-_serge_gelabert_dts_12_2014
Een bijzondere helikopterexcursie en prachtige vulkaangebergtes
Bekijk voorbeeldreis

Boutique Il de La Réunion met strandverlenging Mauritius

16-daagse rondreis vanaf €4.000,- per persoon

LLM_Views_Beach_2C
Prachtige locaties, heerlijke eten en luxe accommodaties
Bekijk voorbeeldreis

Exclusief op reis naar Mauritius

12 dagen vanaf € 3.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Mauritius kenmerkt zich door veelzijdigheid


Toon regio's op kaart
Dit eiland, ter grootte van de provincie Utrecht, biedt meer dan alleen luxueus luieren aan tropische witte zandstranden. Er valt namelijk ook heel wat te beleven. Voor wandelaars en voor watersportliefhebbers. De ruim 300 kilometer lange kustlijn van Mauritius wordt bijna in zijn geheel omzoomd door koraalriffen. De veelzijdige onderwaterwereld geeft duikers en snorkelaars een kleurrijke ervaring. Als duikeiland is Mauritius nog relatief onbekend, waardoor het koraal intact is gebleven en ontelbare onderwaterdieren nog vrijelijk leven: inktvissen, haaien en reuzenschilpadden.

Mauritius is eigenlijk in elk seizoen te bezoeken. Zelfs in de winter is het overdag gemiddeld 20°C. De combinatie van prachtige witte zandstranden en een tropisch klimaat maakt Mauritius tot een perfecte bestemming voor een luxe rondreis, huwelijksreis of exclusieve strandverlenging na bijvoorbeeld een safari door Afrika. Het vulkanische achterland is bijzonder interessant, met nationale parken, groene valleien, rivieren en watervallen.

Mauritius is ook een paradijs voor golfers. Veel van de tophotels en resorts op Mauritius hebben een eigen golfbaan, vaak ontworpen door professionele golfspelers.

Tip: Bekijk ook eens onze andere luxe rondreizen. Mauritius laat zich ideaal combineren met bijvoorbeeld La Reunion of Seychellen

Bezoek Port Louis

Cultuur en tradities leren kennen? Bezoek Port Louis. Het is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. Je vind er pittoreske marktjes en bazaars. Hier worden reukorganen geprikkeld door kruidige en exotische geuren die ze gebruiken voor hun lokale culinaire gerechten.Ook leuk om te zien is het Port Louis Theater. Wil je de cultuur en tradities van het eiland leren kennen? Dan is een bezoek aan Port Louis de moeite waard.

Ook geschikt als Fly-Drive vakantie

Mauritius heeft net als het nabij gelegen eiland La Réunion een robuust binnenland. Groene wouden, bergruggen en watervallen vind je hier overvloedig. Breng een bezoek aan de slapende vulkaan Trou aux Cerfs. Hier groeit en bloeit de natuur op haar mooist. Verder vind je in het binnenland veel thee- en suikerrietplantages die een belangrijke inkomstenbron vormen. Met een auto leer je het eiland op eigen gelegenheid kennen. Omdat het een welvarend land is zijn de wegen bijzonder goed en veilig. Bovendien staat het eiland bekend om zijn vredige en behulpzame bevolking. Dat maakt een Mauritius rondreis een veilige keuze.

Romantische huwelijksreis naar Mauritius

Mauritius is een zeer gewilde bestemming voor pasgetrouwden. Logisch, want dit sprookjesachtige eiland bevat alle romantische ingrediënten. Samen snorkelen, duiken of varen op een catamaran. Natuurlijk mogen strandwandelingen met ondergaande zon niet ontbreken. Wil je jouw huwelijksreis in luxe beleven? Geheel verzorgd? Wij arrangeren een niet te evenaren huwelijksreis die je levenslang zal bijblijven. Laat je inspireren door meerdere voorbeelden van huwelijksreizen naar Mauritius.

Meer informatie Meer informatie
Spa_behandeling

luxe resorts

Meer informatie Meer informatie
MTPA_128

paradijselijke stranden

Meer informatie Meer informatie
MTPA_049_Le_aux_Cerfs_golf

Professionele golfbanen - Ile Aux Cerfs

Meer informatie Meer informatie
plantages

uitgestrekte suikerriet plantages

Meer informatie Meer informatie
MTPA_101_Port_Louis_market

rijk aan cultuur

Meer informatie Meer informatie
MTPA_107

Afgelegen strandtentjes

Meer informatie Meer informatie
MTPA_074

Lokaal busvervoer

Hoogtepunt volgens onze Mauritius reizigers

Bekijk enkele aanbevelingen van onze reizigers op onderstaande kaart

Onze werkwijze: geheel op jouw wensen afgestemd

1.

Verzoek om reisvoorstel op maat / afspraak maken

Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis.

2.

Inventarisatie van de wensen en het bespreken van de mogelijkheden

Dit is het belangrijkste onderdeel voor het maken van een reisvoorstel op maat.

3.

Reisvoorstel op maat

Per mail ontvang je ons uitgebreide voorstel. Geheel afgestemd op jouw wensen.

Foto_AOT_2

Ontmoet ons team:

Passie en expertise is waar wij voor staan

Waarom met All Over Tours naar Mauritius?

Als specialist in de Indische Oceaan regio en 'safari' Afrika kennen wij de regio als geen ander. Hierdoor ben je verzekerd van een onafhankelijk reisadvies op maat dat geheel op je wensen is afgestemd.

  • Betrouwbaar: sinds 1992 specialist in maatreizen
  • Wij gaan tot het uiterste: (bijna) alles kan bij All Over Tours
  • Trouwen op locatie: wij regelen het van A tot Z

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven