Bubble Lodge

Ile aux Cerfs, Mauritius

Uniek en exclusief verblijf op Ile aux Cerfs

Bubble Lodge is een bijzondere accommodatie waarbij je verblijft in een volledig ingerichte transparante glazen bel. Het is de enige accommodatie op het Ile aux Cerfs golfeiland voor de oostkust, wat betekent dat een verblijf in de kleinschalige Bubble Lodge een unieke en exclusieve ervaring is. Om ervoor te zorgen dat je ervaring nog exclusiever wordt, is er een butlerservice om aan al je wensen en behoefte te voldoen. De verblijven zijn gelegen aan het strand of tussen inheemse Banyan bomen waarbij je 's nachts sterren vanuit je bed kunt spotten. Het restaurant serveert smaakvolle gerechten en overdag kun je een balletje slaan op de golfbaan. Je kunt op het prive strand heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Een verblijf in Bubble Lodge op Ile aux Cerfs is een bijzondere ervaring, die je niet snel zult vergeten.

Meer informatie Meer informatie
MU_Ile_Aux_Cerfs_Bubble_Lodge_beach

Het privéstrand

Geniet hier van een prachtig uitzicht op het helderblauwe water.

Meer informatie Meer informatie
Golfen op Ile Aux Cerfs

De prachtige golfbaan

Werk aan je swing op de golfbaan.

Meer informatie Meer informatie
MU_Ile_Aux_Cerfs_Bubble_Lodge_restaurant

Geniet van heerlijke gerechten in het restaurant

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bubble Lodge

Een bijzonder verblijf

Je verblijft in één van de drie bubbels, waarvan er twee aan het strand liggen en een tussen de inheemse Banyan bomen is gelegen. Doordat de verblijven geheel transparant zijn, heb je altijd een prachtig uitzicht over de omgeving. De inrichting is passend bij de omgeving: de verblijven aan het strand zijn voorzien van blauw tinten en het verblijf tussen de bomen bevat meer aardetinten. Alle verblijven zijn voorzien van een comfortabel bed, een zithoek en een badkamer met een buitendouche.

MU_Ile_Aux_Cerfs_Bubble_Lodge_bubble
MU_Ile_Aux_Cerfs_Bubble_Lodge_interior

Faciliteiten en activiteiten van Bubble Lodge, Mauritius

Restaurant

In het restaurant van Bubble Lodge geniet je van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten door een uitstekende kok.

Lounge

De bar is de meest geschikte plek om de dag af te sluiten onder het genot van een heerlijk drankje.

Strand

De accommodatie is voorzien van een eigen strand, waar je mooie wandelingen op kunt maken of gewoonweg kunt ontspannen. Je kunt er ook voor kiezen om te dineren op het strand.

Buitendouche

Alle verblijven zijn voorzien van een buitendouche, om zo één te worden met de natuur.

Activiteiten

In de omgeving zijn een aantal activiteiten te ondernemen. Zo kun je een balletje slaan op de golfbaan, de greenfees zijn inbegrepen in je verblijf bij Bubble Lodge. Het water rondom Ile Aux Cerfs is kristalhelder en dus ontzettend geschikt om te snorkelen of duiken. Daarnaast kun je hier ook andere watersporten beoefenen. Op het strand kun je mooie wandelingen langs het water maken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven