Bubble Lodge

Bois Chéri, Mauritius

Een onvergetelijk nachtje in het binnenland

Bubble Lodge is een bijzondere accommodatie, gelegen in het Domaine of Bois Chéri, de beroemdste theeplantage van Mauritius. Je verblijft in een transparante glazen bel met uitzicht op een mooi kratermeer. De verblijven zijn gebouwd tussen inheemse bossen op een houten dek, waardoor je je één voelt met de natuur. 's Nachts kun je vanuit je bed de prachtige sterrenhemel aanschouwen. In het restaurant geniet je van heerlijke gerechten uit de lokale Mauritiaanse keuken, bereidt door een bekwame chef-kok. Bubble Lodge is de ideale plek om op een unieke wijze te verblijven in de prachtige natuur.

Meer informatie Meer informatie
MU_Bois_Chéri_Bubble_Lodge_restaurant

Het restaurant

Vanaf het restaurant geniet je van een prachtig uitzicht over de theeplantage.

Meer informatie Meer informatie
MU_Bois_Chéri_Bubble_Lodge_spotting_deers

Herten spotten in Domaine de Bois Chéri

Meer informatie Meer informatie
MU_Bois_Chéri_Bubble_Lodge_Fishing

Leuke activiteiten

Zoals vissen in het kratermeer

Meer informatie Meer informatie
MU_Bois_Chéri_Bubble_Lodge_breakfast_with_a_view

Het ontbijt

Geniet van een prachtig uitzicht en van de heerlijke thee van de plantage.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bubble Lodge

Een bijzonder verblijf

Je verblijft in Bubble Lodge in een doorzichtige glazen bel, gelegen tussen de prachtige natuur. De verblijven zijn voorzien van een comfortabel bed, een zitgedeelte en een ensuite badkamer met biologische toiletten en een wastafel met stromend water. De douche bevindt zich buiten de 'bubbel'. De verblijven zijn elegant ingericht met een houten bed en veel bruin en beige tinten.

MU_Bois_Chéri_Bubble_Lodge_Interior

Faciliteiten en activiteiten van Bubble Lodge, Mauritius

Restaurant

Het restaurant van de accommodatie is hoger gelegen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de zuidkust van het eiland. Je geniet hier van heerlijke gerechten en een exclusieve service van een kok en een eigen ober.

Lounge

In de bar van de accommodatie kun je bijkomen van een enerverende dag met een lekker drankje.

Buitendouche

Alle verblijven zijn voorzien van een buitendouche.

Activiteiten

Een aantal activiteiten zijn inbegrepen tijdens je verblijf in Bubble Lodge. zo kun je gratis gebruik maken van waterfietsen, kajaks en vismateriaal. Daarnaast kun je prachtige wandelingen rondom het meer maken. In het Domaine de Bois Chéri kun je herten, parelhoenders en zwarte zwanen spotten. Tegen betaling kun je een bezoek brengen aan de theefabriek en het museum of golfen op de nabijgelegen golfbaan. Daarnaast kun je in de omgeving een bezoek brengen aan het heilige meer van Grand Bassin, waar je verschillende hindoetempels kunt bewonderen. Een aanrader om te bezoeken is The Seven Coloured Earth in Chamarel, een bijzonder natuurfenomeen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven