Gal Oya Lodge

Gal Oya National Park, Sri Lanka

Crowd avoidance in het Gal Oya National Park

Gal Oya is een unieke ecolodge gelegen in het minder bekende, maar zeker niet minder mooie Gal Oya National Park in Sri Lanka. De lodge is gelegen in een privé concessie van ongeveer 8 hectare. Deze bijzondere accommodatie biedt een oase van rust, maar tegelijkertijd ook veel activiteiten zoals safaris in open landrover en boottochten. Ook kan je kennis maken met de Vedda-buren, één van de laatst overgebleven inheemse gemeenschappen die in het bos leeft in Sri Lanka. De lodge is voorzien van slechts negen bungalows met moderne faciliteiten. Je zult een verblijf in deze kleinschalige lodge in een onbekend natuurgebied niet snel vergeten.

Meer informatie Meer informatie
The_View

Prachtig uitzicht

Meer informatie Meer informatie
Gal_Oya_Communal___Dining__(1)

Sfeervolle inrichting

Meer informatie Meer informatie
GAL_OYA_CAMPBELL_BREWER_IMG-500

Een bijzondere safari beleving

Meer informatie Meer informatie
Page-9-Image-16

Activiteiten

Maak bijvoorbeeld een natuurwandeling met het hoofd van een inheemse stam.

Meer informatie Meer informatie
GalOya_EliseHassey_0104

Keuken

Gal Oya Lodge biedt een heerlijke menu met lokale en westerse gerechten.

Meer informatie Meer informatie
GAL_OYA_CAMPBELL_BREWER_IMG-586

Geniet van een lekkere picknicklunch op een mooie locatie

Meer informatie Meer informatie
GalOya_EliseHassey_0225

Ligging in een prachtig natuurgebied

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Ulagalla-2694
Ontdekkingstocht door het minder bekende Sri Lanka
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis door minder bekend Sri Lanka

Individuele rondreis door minder bekend Sri Lanka

18-daagse vakantie vanaf € 5.300,- per persoon

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op

Verblijfsmogelijkheden van Gal Oya Lodge

Bungalows

Gal Oya Lodge beschikt over negen bungalows (75m²) en een familie villa met een gemeenschappelijk ruimte van 63m² en twee slaapkamers, welke in harmonie met de omgeving zijn ontworpen. De bungalows en villa zijn ingericht met traditionele details en zeer comfortabele meubels. Elk verblijf beschikt over grote ramen met een mooi uitzicht, een woonkamer, een ensuite badkamer en een eigen veranda met zitjes.

Bedroom4
Bungalo1

Faciliteiten en activiteiten van Gal Oya Lodge, Sri Lanka

Restaurant

Gal Oya biedt heerlijke menu's met de keuze uit Sri Lankaanse en westerse gerechten. Hierbij worden lokale producten gebruikt, waaronder zelfgekweekte kruiden en groenten en producten van boeren uit de omgeving. De verse maaltijden worden geserveerd in de sfeervolle eetkamer.

Zwembad

De lodge beschikt over een ruim zwembad, waar je na een safari beleving een verfrissende duik in kunt nemen.

Safari

Gal Oya biedt een bijzondere safari beleving, wat je dichter bij de natuur en het wild brengt. Zo kun je ervoor kiezen om onder begeleiding van een ervaren gids een bootsafari of een jeepsafari te maken. Je kunt ook wandelsafari's ondernemen om bijvoorbeeld vele vogelsoorten te spotten. Tijdens je safari kun je ook genieten van een picknicklunch op een mooie locatie.

Activiteiten

Naast safari's zijn er ook vele andere activiteiten te ondernemen. Beklim bijvoorbeeld de Monkey berg waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt, maak een natuurwandeling met het dorpshoofd van de inheemse Veddha bevolking, of neem deel aan een Sri Lankaanse kookworkshop.

Duurzaam

Bij de bouw van de Gal Oya Lodge is rekening gehouden met het behoud van de prachtige omgeving. Het ecolodge-concept volgt milieuvriendelijke methoden, waaronder recycling, energiebesparing en het verbouwen van eigen producten en het gebruik van duurzame materialen. Daarnaast werkt Gal Oya samen met lokale natuurbeschermingorganisaties om dieren in het wild en hun leefgebied te beschermen.

Accommodaties in de regio

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven