Centraal Argentinie

Argentinië

Luxe rondreizen op maat naar Buenos Aires, Córdoba en de Mendoza wijnregio. Wij zijn dé specialist en stellen graag een onvergetelijke autorondreis, individuele rondreis of zeer luxe rondreis voor je samen.

Beleef romantisch Buenos Aires, koloniaal Cordoba en culinair Mendoza tijdens een rondreis

Velen omschrijven Buenos Aires, vaak vergeleken met Parijs, als de meest romantische stad van Latijns Amerika. Brede boulevards, een tango voorstelling, voetbal en polo wedstrijden en de omringende pampas zijn voldoende reden om Buenos Aires altijd mee te nemen tijdens je reis door Argentinië. Op grofweg een uurtje vliegen kan je op het platteland in de omgeving van de koloniale stad Cordoba heerlijk genieten van de faciliteiten van een authentieke estancia, zoals paardrijden, golfen of wandelen. Hier beleef je het platteland alsof de tijd heeft stilgestaan, waarbij je wel van hedendaags comfort geniet. Voor culinaire en wijnliefhebbers mag een bezoek aan de voet van de Andes gelegen Mendoza wijnregio niet ontbreken.

Wij organiseren onvergetelijke luxe rondreizen op maat met een privé gids naar deze prachtige plekken in Centraal Argentinië.

Voorbeeldreizen in deze regio

Patagonia_2
Exclusieve rondreis en expeditie cruise naar de meest bijzondere juweeltjes
Bekijk voorbeeldreis

Crème de la Crème van Chili en Argentinië

23-daagse individuele rondreis vanaf € 18.700,- per persoon

tropilla
Rondreis naar Valdés, zuid Patagonië, een estancia en de wijnregio
Bekijk voorbeeldreis

Individuele rondreis naar het midden en zuiden van Argentinië

24-daagse rondreis vanaf € 11.200,- per persoon

Socompa_Los_Coloraditos_-_Seabstián_del_Val
Voor de liefhebber van extreme natuurcontrasten
Bekijk voorbeeldreis

Privé rondreis door noord Argentinië en Chili

24-daagse rondreis vanaf € 9.500,- per persoon

Wat maakt Centraal Argentinie zo bijzonder?

Meer informatie Meer informatie
MB_AR_Buenos_Aires_WP_20170509_14_09_09_Pro

Puerto Madero

De moderne havenwijk van Buenos Aires

Meer informatie Meer informatie
Los_Potreros_Cordoba_regio_POT5991

Walhalla voor paardrijders

Meer informatie Meer informatie
Aliwen_Buenos_Aires_(2)

Meeslepende tangovoorstellingen

Een must tijdens je bezoek aan Buenos Aires

Meer informatie Meer informatie
Los_Potreros_Cordoba_regio__scenery_by_Tony_Clerkson_(6)

Prachtige omgevingen

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
CR0ZPQgA

Romantisch Buenos Aires

Gelegen aan de Plato rivier staat deze hoofdstad van Argentinië, door velen omschreven als het Parijs van Latijns Amerika, bekend om zijn tango en onderling afwisselende wijken. Het chique Buenos Aires met zijn brede straten en boulevards is zonder twijfel de meest diverse stad van Zuid-Amerika en heeft voldoende te bieden om een meerdaags verblijf te rechtvaardigen. ´s Avonds mag een Milonga oftewel een Tango dansvoorstelling niet ontbreken tijden je bezoek aan deze romantische stad.

De pampas, het land van de Gaucho's

Op nog geen twee uur rijden buiten Buenos Aires vind je de zogenaamde pampas, oftewel het platteland van Argentinie. Deze groene en vruchtbare omgeving met zijn vele Estancias en gaucho’s speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling en de welvaart van Argentinië. Hedendaags zijn veel Estancias omgebouwd naar authentieke verblijfsmogelijkheden waar je een paar dagen heerlijk kunt ontspannen, voor of na een enerverende reis door Argentinië.

Een absolute must is het bezoeken van het traditioneel gaucho dorpje San Antonio de Areco. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Daarnaast mag het bijwonen van een polowedstrijd niet ontbreken tijdens je verblijf in een Estancia op de Pampas.

Aliwen_Buenos_Aires_(1)
Los_Potreros_Cordoba_regio_riding_by_Tony_Clerkson_(10)
Los_Potreros_Cordoba_regio_by_Astrid_Harrisson_(13)

Estancias bij Córdoba

Ooit was Córdoba een belangrijk koloniaal dorp, maar inmiddels is deze stad uitgegroeid naar de op één na grootste stad van Argentinië. Hier hebben de jezuïeten begin zeventiende eeuw hun hoofdkwartier gevestigd en de eerste universiteit van Argentinië opgericht. Omgeven door bergen leent de omgeving van deze stad zich uitstekend om uit te rusten op een authentieke Estanci,a waar je onder andere geweldig kunt paardrijden en golfen. Tevens kan je hier een bezoek brengen aan de Jezuïeten Estancias, een UNESCO-werelderfgoed.

Mendoza wijnregio

De Mendoza wijnregio, ooit een dor woestijnlandschap, is door het harde werk van migranten omgetoverd naar een vruchtbaar groen wijngebied. Hier worden de befaamde Malbec wijnen verbouwd. Bij een verblijf op één van de wijnlandgoeden kan je geweldig overnachten met uitzicht op het Andesgebergte en genieten van een goed glas wijn in combinatie met een heerlijke maaltijd. Leuk is een georganiseerde excursie door de wijnvelden met de fiets of te paard.

Casa_de_Uco_Mendoza_45
Casa_de_Uco_Mendoza_35

Accommodaties in deze regio

Zie hieronder de locatie van een selectie van de door ons aangeboden accommodaties

Geïnspireerd door ons reisaanbod?

Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend orienterend gesprek? Of wil je een reisvoorstel op maat?

Neem contact op
Naar boven