Fiji

Vooral de minder bezochte Fiji eilanden vragen om ontdekt te worden. Als specialist in luxe Fiji vakanties en huwelijksreizen delen wij onze kennis graag met je bij het samenstellen van een reisvoorstel op maat voor een vakantie dat geheel op jouw wensen is afgestemd.

Eilandhoppen of huwelijksreis naar de authentieke Fiji eilanden

Bula (uitgesproken als 'boela' of 'mboela') is een woord dat in je Fiji vele malen per dag zal horen. Het betekent 'welkom' en het gaat altijd vergezeld van een brede glimlach. De Fiji eilanden vragen erom ontdekt te worden in voor jou op maat samengestelde exclusieve vakantie of luxe huwelijksreis. Zwemmen, snorkelen en duiken in het helderste water ter wereld. Of op ontdekkingstocht gaan en natuur en cultuur op je in te laten werken. Wat je ook doet, wij adviseren je deze eilanden in een rustig tempo te bezoeken: geheel in 'Fiji style'.

Bekijk de reisvoorbeelden, laat je inspireren en vraag een op maat gemaakt reisvoorstel aan.

Matangi ridge top hike 2
Totale ontspanning, volledige privacy en een cruise naar de Yasawa eilanden
Bekijk voorbeeldreis

Cruise & Beach: het mooiste van Fiji

14 dagen vanaf € 4.600,- per persoon

Ad318 cathedral cove coromandel legend photography
Kiwi's spotten, prachtige trektochten, helikoptervlucht, met strandverlenging Fiji
Bekijk voorbeeldreis
Ontdek de natuur van Fiji
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Ontdek de authenticiteit van Vanua Levu en Taveuni


Toon regio's op kaart

Naast de altijd aanwezige glimlach staat Fiji vooral bekend om zijn idyllische Mamanuca en Yasawa eilanden, gelegen voor de kust van het hoofdeiland Viti Levu. Voor een meer authentieke ervaring adviseren wij je om tijdens een exclusieve vakantie de kleinschaligheid en pure schoonheid van de noordelijke eilanden te ontdekken.

Vanua Levu, het op een na grootste eiland van Fiji, betekent 'groots land van het volk'. De naam heeft een bijna voorspellende kracht. De grote charme van Vanua Levu is namelijk zijn authenticiteit. Op dit eiland krijg je een zuivere indruk van de oorspronkelijke leefwijze van de Fiji-eilanders. Ten oosten van Vanua Levu ligt Taveuni. Dit zeer groene eiland met witte stranden wordt ook wel the garden island genoemd en perfecte locatie voor een luxe Fiji huwelijksreis. Een deel ervan is uitgeroepen tot Nationaal Park. Taveuni kan zich verder voorstaan op de beste duiklocaties ter wereld.

Tip: Bekijk ook eens onze andere mooie luxe Pacific rondreizen. Mooie combinaties zijn te maken met bijvoorbeeld de Cook Eilanden rondreis of Polynesië & Bora Bora rondreis.

Onze werkwijze: geheel op jouw wensen afgestemd

1.

Verzoek om reisvoorstel op maat / afspraak maken

Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis.

2.

Inventarisatie van de wensen en het bespreken van de mogelijkheden

Het belangrijkste onderdeel voor het maken van een reisvoorstel op maat.

3.

Reisvoorstel op maat

Per mail ontvang je ons uitgebreide voorstel. Geheel afgestemd op jouw wensen.

Ontmoet ons team:

Passie en expertise is waar wij voor staan

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven