De kustregio

La Reunion

La Reunion leent zich uitstekend voor een strandverlenging. Als specialist adviseren wij je graag met een reisvoorstel op maat.

De kustregio: meer dan geschikt voor een strandverlenging

Voor wie zich geen eilandvakantie zonder stranden en vertier kan voorstellen, hebben het noorden en noordwesten van La Réunion veel te bieden: leuke slenterstadjes met mooie stranden waar je lekker kunt eten en winkelen.

Wat maakt De kustregio zo bijzonder?

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Zuidkust
surf_paddle_trois_bassins01_-_CREDIT_IRT_-_louise_canovas

De zuidoostkust

De zuidoostkust is het ruigste gedeelte van La Réunion. Het is een bijzondere ervaring om over de kustweg te rijden en te zien hoe het tropisch regenwoud her en der wordt onderbroken door jonge en oudere - begroeide - lava. Hier bevind je je in een gebied waar het eiland nog steeds aan het groeien is.

Acclimatiseren in Saint-Denis

Na je vlucht uit Europa kun je heel genoeglijk een dagje acclimatiseren in hoofdstad Saint-Denis - een typisch Frans kustplaatsje. Er staan een paar koloniale gebouwen en er zijn leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten. Vanaf de hoger gelegen La Montagne heb je een schitterend uitzicht over de stad.

Ten westen van Saint-Denis ligt Saint-Paul, de geboorteplaats van het moderne La Réunion. Hier hebben de eerste kolonisten zich gevestigd. Een bezoek aan de lokale markt is hier een aanrader!

_W0A7905
marche_de_saint_paul09_coup_coup_coco_-_CREDIT_IRT_-_sebastien_conejero_dts_06_2018
haven_van_Saint_Gilles_les_Bains
survol_lagon_ulm_-_CREDIT_IRT_-_emmanuel_virin

Veel te doen aan de noordwest kust

Alleen in het noordwesten strekken zich open zandstranden uit en tussen Boucan Carot en Saint-Leu vind je 25 kilometer koraalrif voor de kust. Ertussenin liggen plaatsjes als Saint-Gilles les Bains, met veel winkeltjes en restaurantjes. Hier vind je ook de mooiste duikplek op het eiland: bij Pointe au Sel valt het rif steil de oceaan in. Hier staan de viersterrenhotels, de beste restaurantjes, de leukste winkeltjes en de meest gezellige bars.

Accommodaties in deze regio

Zie hieronder de locatie van een selectie van de door ons aangeboden accommodaties

Hoogtepunten volgens onze La Reunion reizigers

Bekijk aanbevelingen van vorige reizigers op onderstaande kaart

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven