Le Juliette Dodu

Saint Denis, La Reunion

Elegant hotel in historisch gebouw

Le Juliette Dodu is een hotel in het hart van het plaatsje Saint Denis op Réunion. Het hotel is gesitueerd in het huis waar de Franse heldin Juliette Dodu is geboren die in de 18e eeuw een belangrijke rol speelde in de oorlog tegen Pruisen. Het hotel is dan ook een historisch monument. Le Juliette Dodu heeft een bijpassend klassiek decor in elegante pastelkleuren en je voelt je hier direct op je gemak. Dat je je in het hart van het bruisende Saint Denis bevindt, heeft als handige bijkomstigheid dat je dichtbij alle hoogtepunten van dit charmante stadje verblijft. Daarom is Le Juliette Dodu een ideale verblijfsmogelijkheid wanneer je een tintje historie wilt toevoegen aan jouw bezoek aan Saint Denis.

Meer informatie Meer informatie

Zwembad

Voor een verfrissende duik kun je bij het zwembad terecht.

Meer informatie Meer informatie

Terras

Meer informatie Meer informatie

Restaurant

In het restaurant kun je genieten van de Creoosle keuken, met verse seizoensgebonden gerechten.

Meer informatie Meer informatie

Comfortabele lounge

In de lounge kun je heerlijk relaxen met een drankje uit de bar

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Coucher de soleil35 cap mechant   credit irt   yabalex dts 07 2017
De mooiste boutique accommodaties prachtige routes en spa en welness
Bekijk voorbeeldreis

Actief en ontspanning op La Reunion

14 dagen vanaf € 2.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Le Juliette Dodu

Aangenaam verblijf in Le Juliette Dodu

De verblijfsmogelijkheden bieden alle basisfaciliteiten die je nodig hebt. Ze zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht met meubilair in warme kleuren. Houttinten overheersen en worden aangevuld met verfrissende, agatenblauwe afwerking. Je beschikt overal over een ensuite badkamer. Een aantal van de kamers en suites kijkt uit op de tropische tuin of op het zwembad.

DODU_CHAMBRE_DOUBLE_BAIN_SUPERIEURE
DODU_CHAMBRE_DOUCHE_SUPERIEURE
DODU_SUITE_PANORAMIQUE

Suites

Bij de suites beschik je over een loungegedeelte. Er is één Panoramic suite met een panoramisch uitzicht over het westelijke gedeelte van de tuinen. Deze suite is bovendien ruimer dan de andere verblijfsmogelijkheden.

Faciliteiten en activiteiten van Le Juliette Dodu, La Reunion

Restaurant

In het elegante restaurant kan je genieten van de Creoolse keuken. Seizoensgebonden gerechten worden hier met passie voor je bereidt.

Zwembad

In het zwembad van het hotel kan je terecht voor een verfrissende duik.

Activiteiten

Saint Denis is de grootste plaats binnen alle overzeese departementen van Frankrijk. Hier bevindt zich onder meer een mooie moskee en de Tamoul Temple. Ook vind je er allerlei musea, leuke winkeltjes en restaurantjes waar je geniet van de veelzijdige keuken van dit eiland. Rondom Saint Denis kan je schitterende natuurwandelingen maken.

Wi-fi

In het hotel heb je de beschikking over een gratis internetverbinding.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven