Riverside Boutique Resort

Vang Vieng, Laos

Leuk hotel in prachtige omgeving in Vang Vieng

Het Riverside Boutique Resort is een luxe hotel, gelegen aan de oevers van de Nam Song rivier in Vang Vieng. Het hotel is omgeven door een prachtige tropische tuin en biedt een spectaculair uitzicht over de kalkstenen bergen van Vang Vieng. Het Riverside Boutique Resort is het eerste luxe hotel dat de culturele en natuurlijke diversiteit van Laos weerspiegelt, waar verschillende kunstenaars aan hebben bijgedragen.

Meer informatie Meer informatie
Main_pic

Zwembad

Neem een duik in het zwembad of rust uit op een van de ligbedden

Meer informatie Meer informatie
SV-20121118-370

Ontbijt

Geniet van een ontbijt met het schitterende berglandschap op de achtergrond

Meer informatie Meer informatie
View_from_across_the_bridge

Aan de oevers van de rivier

Meer informatie Meer informatie
Restaurant_-_outdoor

Restaurant

Het restaurant biedt een verscheidenheid aan heerlijke gerechten

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Riverside Boutique Resort

Het Riverside Boutique Resort beschikt over 34 kamers en suites, waarbij de inspiratie voor de inrichting gebaseerd is op acht etnische groepen uit Laos. De kamertypes zijn onder te verdelen in ‘Classic' kamers, ‘Deluxe' kamers en ‘Riverside' suites.

Classic kamers

De vier Classic kamers bieden met 32m2 en eigen balkon de meeste privacy in het resort. Je geniet hierbij van uitzicht op de tuin.

SV-20120718-061
SV-20120718-004-2
SV-20120719-051
SV-20120719-092

Deluxe kamers

De 28 Deluxe kamers zijn even groot als de Classic kamers, bieden uitzicht op de rivier, de bergen of het zwembad en zijn tevens voorzien van een eigen balkon, met een schitterend uitzicht op de Nam Song rivier en de kalkstenen bergen van Vang Vieng. De Deluxe kamers liggen verdeeld over vijf gebouwen, elk met een uniek thema.

Suites

De twee suites zijn het meest ruim met 64 m2 en zijn ingericht met luxe materialen. De suites zijn voorzien van een balkon dat de hele kamer omringt, waarbij je zowel uitzicht hebt op de tuin en het zwembad enerzijds en de Nam Song rivier en de kalkstenen bergen anderzijds.

Suite_Room
td2

Faciliteiten en activiteiten van Riverside Boutique Resort, Laos

Restaurant

In het ‘Restaurant du Crabe d'Or' worden authentieke Laotiaanse gerechten geserveerd, bereid met verse ingrediënten. Tevens kun je hier genieten van een meer traditionele Aziatische en Franse keuken. Je hebt de keuze jouw gerecht met een heerlijke bijpassende wijn uit Frankrijk of Chili te combineren, terwijl je uitzicht hebt op de rivier en de tropische tuin, met op de achtergrond het schitterende berglandschap. De ‘Nam Song bar' is ideaal voor een lekkere cocktail of een ontspannen avond in de lounge. Tijdens lunchtijd worden er buiten op het terras lichte gerechten geserveerd.

Zwembad

Het Riverside Boutique Resort biedt tenslotte een prachtig, ruim zwembad als middelpunt van het hotel. Hier kun je heerlijk tot rust komen in de ligstoelen na een lange dag.

Activiteiten

Bij het hotel kun je verschillende activiteiten en excursies ondernemen, zoals bijvoorbeeld een fietstour door Vang Vieng of een boot- en wandelexcursie over de Nam Song rivier, waarbij je een lokaal dorp en de watervallen bezoekt. Andere mogelijkheden zijn kajakken of een kookles volgen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven