Thazin Garden Hotel

Bagan, Myanmar

Mooi hotel in een indrukwekkende omgeving

Thazin Garden Hotel is een mooi hotel gelegen in het oude gedeelte van Bagan, omringd door vele oude pagodes en ruïnes. Vanwege de verhoogde ligging van het hotel kun je als gast genieten van de indrukwekkende natuurlijke omgeving van Bagan. Vanwege deze ligging, de grote tuinen en vriendelijke service is het een uitstekend middenklasse hotel met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer informatie Meer informatie
DSC_0259

Prachtige pagode

Meer informatie Meer informatie
g0-b

Zwembad

Neem een verfrissende duik in het zwembad

Voorbeeldreis met deze accommodatie

MB_612_Inle
Bekende en minder bekende hoogtepunten
Bekijk voorbeeldreis

Actieve rondreis door Myanmar

21 daagse rondreis vanaf €6.700,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Thazin Garden Hotel

Garden Deluxe kamers

Het Thazin Garden Hotel beschikt over 50 'Garden Deluxe' kamers en 17 'Pagoda Deluxe' kamers. De 'Garden Deluxe' kamers zijn ongeveer 45 m2 groot en zijn mooi ingericht met veel gebruik van teakhout en versierd met 11e eeuwse muurschilderingen. De kamers hebben een warme uitstraling en beschikken over een tweepersoonsbed, een badkamer en een veranda die uitzicht biedt op de fraaie tuin, die voorzien is van kokospalmen en kleurrijke bloemen.

MYR-Bagan-Thazin_Garden_Hotel_(17)
g13-b
g08-b

Pagoda Deluxe kamers

De ‘Pagoda Deluxe' kamers zijn vergelijkbaar in oppervlakte en beschikken over een tweepersoonsbed, een badkamer en een balkon waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de pagodes en het zwembad.

Faciliteiten en activiteiten van Thazin Garden Hotel, Myanmar

Restaurant

Thazin Garden beschikt over een ontbijtzaal, versierd in Birmese stijl. Deze grenst aan het terras waar je in de frisse ochtendlucht kunt genieten van je ontbijt. Ook biedt het hotel twee restaurants; het 'Pool Side' restaurant en het 'Pagode Side' restaurant. Het 'Pool Side' restaurant is gelegen aan het zwembad tussen Bougainvillea bloemen. In het 'Pagode Side' restaurant kun je genieten van een memorabel diner met uitzicht op de nabijgelegen tempel.

Zwembad

Er is een zwembad aanwezig waar je kunt afkoelen op warme dagen.

Spa / wellness

In de spa kun je je laten verwennen met verschillende massage behandelingen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven