Cook eilanden

De Cook eilanden lijken sterk op Frans-Polynesië, maar zijn prijstechnisch aantrekkelijker. Als specialist naar deze authentieke droombestemming inspireren wij je graag met een reisvoorstel voor een luxe vakantie op maat.

De Cook eilanden - het best bewaarde geheim van de Pacific

Een waar paradijs waar het toerisme minder ontwikkeld is en het leven meer puur. Wanneer je landt op de Cook eilanden voor je luxe, op maat gemaakte vakantie, staat een groepje eilandbewoners je al op te wachten. Je wordt hier ontvangen met een stralende lach, een bloemenketting en een bloem om tegen je oor te plakken. Je voelt je meteen thuis. De stranden liggen aan een azuurblauwe lagune waar je perfect kunt duiken en snorkelen. Om je daarna te koesteren in de warme hartelijkheid van de Cookers. Het lijkt een droom, maar sommige dromen komen echt uit. Hier kan het echte ontspannen beginnen.

Wij helpen je graag met het samenstellen met je eigen exclusieve vakantie naar de Cook Eilanden. Bekijk onze voorbeeldreizen, laat je inspireren en vraag een reisvoorstel aan.
Couple-sitting-by-the-bonfire
Ontdek de verschillende eilanden Rarotonga en Aitutaki
Bekijk voorbeeldreis

Romantiek op de Cook eilanden

13 dagen vanaf € 5.400,- per persoon

ACD139-Cape-Kidnapers-Lodge-Hawkes-Bay-Cape-Kidnappers
Individuele reis inclusief strandverlenging Cook eilanden
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Vulkaaneiland, opgerezen atol en ongerepte eilanden


Toon regio's op kaart

De Cook eilanden bestaan uit slechts vijftien spectaculaire eilanden, uitgesmeerd over een gebied zo groot als West-Europa. De sfeer en authenticiteit van de eilanden zijn in hoge mate te danken aan het feit dat de plaatselijke bevolking de meeste bedrijven zelf runt, op een geheel eigen wijze. De hartelijke en charmante Cookers behandelen je niet als gast, maar nemen je eenvoudigweg in hun gemeenschap op. Ze laten je uiterst relaxt kennismaken met hun eiland tijdens je exclusieve op maat gemaakte vakantie of huwelijksreis. Bijvoorbeeld door middel van een opzwepende Polynesiche dansshow, een culturele voorstelling of een kerkbezoek. En doordat het leeftempo hier een paar versnellingen lager ligt dan thuis, kom je al snel volledig tot rust.

Op Rarotonga, het grootste eiland van de Cook Eilanden is een vulkanisch eiland dat zich kenmerkt door spitse pieken en scherpe bergkammen welke zijn dicht begroeid met tropische regenwouden. Het mysterieuze eiland Mangaia is het oudste en meest zuidelijk gelegen eiland van de Cook eilanden. Het is een opgerezen atol, omringd door schitterende koraalriffen, waardoor je verschillende afgelegen stranden zult tegenkomen en spectaculaire druipsteengrotten kunt ontdekken. Aitutaki heeft waarschijnlijk de mooiste, kristalheldere lagune ter wereld, te midden van koraalriffen met vele kleine motu’s (eilandjes). Hier ontdek je dat de felblauwe kleuren van de foto's daadwerkelijk bestaan. Één van de meest ongerepte plekken is het eiland Atiu, waar je tevens de meest bijzondere grotten zult tegenkomen. Het ultieme voorbeeld van een bestemming waar het massatoerisme nog niet aan de orde is en waar je enkel geniet van alle onondekte plekken.

Tip: Bekijk ook onze andere luxe reizen naar de Pacific. Wij hebben mooie combinaties met o.a. rondreis Frans-Polynesie & Bora Bora of Fiji vakantie.

Meer informatie Meer informatie
PRR-Facilities

Kristalheldere lagunes met motu's

De eilandjes de ontstaan zijn door het koraal dat boven water ligt, worden motu's genoemd

Sunny-Day-in-Raro
Te-Vara-Nui
Koka-Lagoon-Cruise
mangaia
Meer informatie Meer informatie
Shot-of-Rarotonga

Luchtfoto Rarotonga

Exclusieve reizen naar Rarotonga en Mangaia, Cook Eilanden

Captain-Tamas
Fine_Dining-LittlePolynesian-CRED_turamaphotography

Hoogtepunt volgens onze Cook eilanden reizigers

Bekijk enkele aanbevelingen van onze reizigers op onderstaande kaart

Onze werkwijze: geheel op jouw wensen afgestemd

1.

Verzoek om reisvoorstel op maat / afspraak maken

Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor of eventueel zelfs thuis.

2.

Inventarisatie van de wensen en het bespreken van de mogelijkheden

Dit is het belangrijkste onderdeel voor het maken van een reisvoorstel op maat.

3.

Reisvoorstel op maat

Per mail ontvang je ons uitgebreide voorstel. Geheel afgestemd op jouw wensen.

Foto_AOT_2

Ontmoet ons team:

Passie en expertise is waar wij voor staan

Waarom naar de Cook eilanden met All Over Tours?

Onze jarenlange (reis)ervaring, samen met de kennis van onze lokale partners, is je garantie voor een prachtige rondreis op maat die helemaal voldoet aan jouw wensen. Geheel weg van de massa zal je overweldigd raken door indrukwekkende belevenissen waar je nog lang op terug zal kijken.

Naast de bekende toeristische trekpleisters laten we je ook graag de nog onbekende delen van het land zien. Je zult veelal verblijven in kleinschalige accommodaties die we heel speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jouw individuele rondreis naar de Cook eilanden er uit kan zien? Vraag een reisvoorstel aan en we laten je graag de verschillende mogelijkheden zien. Vermoedelijk word je net zo enthousiast over de Cook eilanden als wij!

  • Betrouwbaar: sinds 1992 specialist in maatreizen
  • Crowd avoidance: wij vermijden de massa zoveel mogelijk
  • Maatwerk is onze specialiteit: rekening houdend met jouw interesse
  • Onovertroffen vakkennis: wij bezoeken de bestemmingen zelf
  • Persoonlijk advies: voor een reisvoorstel op maat
  • Unieke accommodaties: wij kennen de verborgen juweeltjes

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven