Atiu Villas

Atiu, Cook eilanden

Gemoedelijke huisjes in een weelderige tuin

Atiu Villas bevindt zich aan de rand van de centraal gelegen dorpen van het eiland Atiu en op loopafstand van een mooi wit strandje. De accommodatie ligt te midden van een grote tropische tuin en ananasvelden, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de begroeide vallei welke overloopt in een parelwit strand en de oceaan. Atiu Villas is een perfecte uitvalsbasis voor wanneer je toe bent aan ontspanning en dicht bij de natuur wilt zijn.

Meer informatie Meer informatie
Atiu-Villas-Rimatara-Lorikeet-or-Kura-Bird

Tropisch gezelschap

Meer informatie Meer informatie
Atiu-Villas-Swimming-Pool

Tijd voor een verkoelende duik in het zwembad

Meer informatie Meer informatie
atiu_villas

Weelderige tuinen

De huisjes zijn verspreid in tropische tuinen vol inheemse plantensoorten

Meer informatie Meer informatie
Atiu-Villas-Birdman-George-

Leer meer over de flora en fauna van het eiland

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Een lokale bewoner van de Cook Eilanden in een groen veld met een bos met bladeren op zijn nek.
Een diverse rondreis naar Rarotonga, Aitutaki en Atiu
Bekijk voorbeeldreis

Actieve individuele rondreis Cook Eilanden

Ontdek de minder bekende Cook eilanden

15-daagse vakantie vanaf € 4.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Atiu Villas

Vrijstaande huisjes

Atiu Villas beschikt over zes chaletachtige, vrijstaande huisjes, waarvan vijf geschikt zijn voor maximaal vier personen en één voor groepen en families van maximaal zes personen. Alle huisjes zijn gemaakt van lokale inheemse houtsoorten van de tropische bomen van het eiland. Alle verblijfsmogelijkheden beschikken over een ensuite badkamer met douche en een ruime veranda. Tevens zijn de huisjes voorzien van een keuken met een goedgevulde voorraadkast, waar tegen een meerprijs gebruik van kan worden gemaakt.

Atiu-Villas-Standard-Unit
Atiu-Villas-Standard-Unit-

Faciliteiten en activiteiten van Atiu Villas, Cook eilanden

Restaurant

Voor het diner kun je terecht in het restaurant van Atiu Villas. Hier kun je genieten van een heerlijk 2-gangen diner. In de bar, naast het restaurant, bereidt het personeel graag een verkoelend drankje voor je.

Zwembad

In het zwembad van Atiu Villas kun je heerlijk afkoelen terwijl je geniet van de prachtige locatie. Rondom het zwembad is voldoende ruimte om in de zon of op een schaduwplek te ontspannen na een enerverende dag het eiland verkend te hebben.

Activiteiten

Wie toe is aan wat inspanning kan een balletje slaan op de tennisbaan van de accommodatie. Bij de receptie kun je een auto, fiets of motor huren om het eiland te verkennen. Daarnaast stelt Atiu Villas ook snorkelmaterialen ter beschikking, waarmee je de prachtige onderwaterwereld kunt bewonderen. Verder zijn er een aantal avonden in de week speciale culturele Atiu eiland nachten, wat een prachtige aanvulling is op je verblijf.


Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven