Grand Pacific Hotel

Viti Levu, Fiji

De 'Grand Old Lady' van de Stille Oceaan

Het Grand Pacific Hotel ligt naast de haven van de hoofdstad Suva op het hoofdeiland Vitu Levu. Het volledig herbouwde hotel is in mei 2014, op zijn honderdste verjaardag, heropend en staat bekend als de ‘Grand Old Lady’ van de Stille Oceaan. Je vindt hier een mix van fascinerende koloniale structuur en geschiedenis in combinatie met Fijiaanse gastvrijheid en een goede service. Tijdens je verblijf wordt je teruggebracht naar het tijdperk van Dame Nellie Melba en de vele andere legendarische en romantische figuren uit het rijke historische verleden van de South Pacific, die decennia lang gasten in dit gebouw zijn geweest.

Meer informatie Meer informatie

Schitterend uitzicht

Meer informatie Meer informatie

Ontspannen rond het zwembad

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Grand Pacific Hotel

Heritage kamers

De Heritage kamers en suites zijn gelegen op de eerste verdieping van het originele monumentale gebouw van het hotel. De kamers beschikken over drie meter hoge plafonds, ruime badkamers en grote dubbele louvredeuren, die uitkomen op de enorme veranda. Iedere kamer heet een koloniaal geïnspireerde inrichting met zijn eigen charme en persoonlijkheid. Alle gasten die in het monumentale gebouw verblijven hebben toegang tot de Victoria lounge, een privé lounge met bar en veranda, waarvandaan u uitzicht heeft op de haven.

Royal Suites

'Royal Suite 1' kijkt uit op het zwembad en de steeds veranderde Savu haven. De badkamer is voorzien van een jacuzzi en de suite heeft een ruime woonkamer met een eetgedeelte. De andere twee 'Royal' suites bieden uitzicht op het Albert Park.

Queen Elizabeth Suite

De ‘Queen Elizabeth Suite’ is vernoemd naar de bekendste bezoeker van de Grand Old Lady en symboliseert de prachtig van de koloniale dagen. De suite kijkt uit op het Albert Park en biedt toegang tot het grootste balkon van het hotel, de plek waar koningin Elizabeth II haar publiek begroette kort nadat ze koningin werd in 1953.

Harbour en Kingsford vleugel

De andere kamers bevinden zich in de Harbour of Kingsford vleugel, die in 2014 zijn bijgebouwd. De kamers in dit gedeelte zijn ontworpen en ingericht in een eigentijdse stijl en zijn voorzien van ensuite faciliteiten. De kamers bieden uitzicht op het Albert park, de haven of het zwembad en de tuin. De ‘Grand Pacific Club’ kamers zijn in deze vleugel het meeste ruim en zijn voorzien van een eigen balkon.

Grand_pacific_hotel-_superior_kamer

Faciliteiten en activiteiten van Grand Pacific Hotel , Fiji

Restaurant

Het Prince Albert restaurant is het hoofdrestaurant is gelegen in het hoofdgebouw. Hier geniet je van een attente service, heerlijke eten en goede wijnen in een informele en ontspannen omgeving. Restaurant Levuka is de gehele week geopend voor het ontbijt, lunch en diner. De Na Toba bar bevindt zich bij het zwembad en is de ideale plek om met een drankje te genieten van de prachtige zonsondergang. De bar is ook overdag geopend voor heerlijke cocktails en kleine snacks. Binnen in het hoofdgebouw vind je tevens een bar, die iedere dag tot laat geopend is.

Zwembad

Het hotel beschikt over een ruim zwembad.

Wi-fi

Er is Wi-fi aanwezig in het hotel.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven