Viwa Island Resort

Yasawa Island, Fiji eilanden

Charmante bures pal aan het strand

Viwa Island Resort ligt aan een idyllisch strand op de Yasawa archipel in Fiji. Dit resort is zeer kleinschalig en kan daardoor aan iedere gast kwalitatief hoge service en accommodatie bieden. Viwa Island Resort is gebouwd met als doel de schoonheid van de omgeving te versterken en vormt een combinatie van hedendaagse elegantie met traditionele invloeden van Fiji. Je bevindt je hier op enkele passen afstand van het witte strand, tussen de inheemse begroeiing. Het personeel is zeer vriendelijk, wat karakteristiek is voor Fiji, en je komt hier dan ook niets tekort. Viwa Island Resort is een zeer compleet resort met de charme van een kleinschalig guesthouse.

Meer informatie Meer informatie
Zonsondergang_Viwa_Island_Resort

Zonsondergang

Geniet van een romantische zonsondergang op het strand

Meer informatie Meer informatie
Duiken_Viwa_Island_Resort

Snorkelen

Ontdek de prachtige onderwaterwereld

Meer informatie Meer informatie
Diner_Viwa_Island_Resort

Lekker eten

Je kunt heerlijk dineren in de openlucht

Meer informatie Meer informatie
vriendelijk_personeel

Vriendelijk personeel

Meer informatie Meer informatie
omgeving

Prachtige omgeving

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Viwa Island Resort

Luxe Beachfront Bures

Viwa Island Resort beschikt over slechts elf Beachfront Bures op palen. Drie Bures bieden ruimte aan vier personen, terwijl de andere Bures zijn ontworpen voor een stel. Alle Bures staan enkele meters van het strand vandaan tussen het groen van de palmen en inheemse planten. Ze zijn stuk voor stuk zeer ruim en beschikken over een loungegedeelte en een verhoogde veranda. Daar kan je in de koele schaduw genieten van het uitzicht op de idyllische omgeving. De inrichting van de Beachfront Bures is hedendaags en warm. Houten vloeren en wanden, riet meubilair en stijlvolle kleuren zorgen voor een comfortabel decor. Enkele tropische details, zoals tropische planten en verse bloemen, geven een exotisch tintje aan het geheel.

Executice_Bures_Viwa_Island_Resort
Deluxe_Bure_Viwa_Island_resort

Faciliteiten en activiteiten van Viwa Island Resort, Fiji eilanden

Restaurant

Het restaurant van Viwa Island Resort serveert heerlijke gerechten met lokale ingrediënten. Veel groente en fruit wordt op het resort zelf verbouwd. De chefs van Viwa zijn gespecialiseerd in visgerechten die worden bereid met de lokale vangst van de dag. In de bar kun je ontspannen bij het schitterende uitzicht op de oceaan terwijl de barman jouw drankje bereidt. 's Avonds verzorgt een lokaal bandje de muziek en met regelmaat worden er thema-avonden georganiseerd waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de cultuur van het eiland.

Zwembad

In het zwembad kun je een verfrissende duik nemen wanneer de zon hoog aan de hemel staat en op het zwembad dek kan je loungen met een goed boek en een cocktail in de hand.

Spa / wellness

Op verzoek kun je je laten masseren.

Activiteiten

Enkele activiteiten zijn inbegrepen bij het verblijf. Zo kan je vissen langs de kust en kajakken. De fascinerende wereld onder water kun je ontdekken met de snorkels van het resort.

Tegen een meerprijs worden duikexcursies georganiseerd voor beginnende en gevorderde duikers. Je kunt de open wateren van de oceaan op varen om grotere vissoorten te vangen, er worden snorkelsafari's georganiseerd en je kan een excursie maken naar de uithoeken van het eiland. Om de lokale cultuur een beetje te leren kennen, kan je deelnemen aan een tour naar een nabijgelegen dorp waar je de vriendelijke bevolking ontmoet. Op het resort zelf worden demonstraties gegeven van het traditioneel weven van manden en hoeden, het leggen van Sulu knopen en het schillen van kokosnoten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven