Kuaotunu Bay Lodge

Coromandel, Nieuw-Zeeland

Leuke Bed & Breakfast aan het strand

Kuaotunu Bay Lodge is een uniek Bed & Breakfast pal aan het strand van het Coromandel schiereiland in Nieuw-Zeeland. Dankzij de absolute toplocatie van dit guesthouse loop je vanuit jouw slaapkamer zo de zee in en heb je een onovertroffen uitzicht op de oceaan, het schiereiland, het Great Barrier eiland en de Mercury Islands. De hartelijke gastvrouw en gastheer staan onvermoeibaar voor je klaar met legio gouden tips voor activiteiten in Coromandel en de vrolijke hond van de lodge groet je als een vriend van de familie. Omgeven door een privéterrein van vier hectare natuur, biedt Kuaotunu Bay Lodge alle rust en privacy die je verlangt.

Meer informatie Meer informatie
conservatory_KuaotunaBay

Uitzicht vanuit de kamers

Meer informatie Meer informatie
Lodge

Kuaotunu Bay Lodge

Meer informatie Meer informatie
Breakfast

Ontbijt

Geniet van een lekker ontbijt met een prachtig uitzicht

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Kuaotunu Bay Lodge

Kamers met terras

Kuaotunu Bay Lodge heeft drie smaakvol ingerichte kamertypes: twee kamers en een self-service cottage in de tuin van het huis die zeer geschikt is voor kleine gezinnen. De cottage staat los van de rest van het huis waardoor je wat extra privacy geniet. Alle accommodatietypes hebben hun eigen badkamer en een ensuite privéveranda. Met de brekende golven als achtergrondmuziek van jouw vakantie geniet je met een Nieuw-Zeelands wijntje in de hand vanaf jouw veranda van fenomenale zonsondergangen.

DSC_8442

Faciliteiten en activiteiten van Kuaotunu Bay Lodge, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Een luxe ontbijt is bij de drie kamers inbegrepen. Je kunt ervoor kiezen om te ontbijten op de veranda of in de serre van het huis, beide met uitzicht op de oceaan. Bij de self-service cottage is het ontbijt niet inbegrepen, want deze heeft een eigen keuken.

Een avonddiner kan op verzoek worden geregeld, al dan niet in combinatie met een goede lokale wijn. Ook 's winters is Kuaotunu Bay Lodge een uitermate geschikte vakantiebestemming, met een gezellige open haard en vloerverwarming.

Activiteiten

De prachtige omgeving van het Coromandel schiereiland en de Kuaotunu Bay Lodge is een paradijs voor wandelaars en jouw gastvrouw en gastheer kunnen je alle verborgen schatten wijzen. Ook voorzien zij je van schepjes om jouw eigen bad te graven op de Hot Water Beach in Hahei, op een half uurtje rijden afstand. De locale golfclub in Matarangi is vlakbij en in Whitianga, 20 minuten verderop, heb je een ruime keuze aan voortreffelijke restaurantjes. Ook kun je in Whitianga allerlei activiteiten ondernemen zoals kayakken, paardrijden, vissen en duiken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven