Ounuwhao Harding House

Russell, Nieuw-Zeeland

Karakteristieke accommodatie in een mooie omgeving

Ounuwhao Harding House is gelegen in een gemoedelijke omgeving nabij Russell. De accommodatie is gevestigd in een Kauri-villa uit 1894, waarbij de historische details nog goed zichtbaar zijn. Met maar vier kamers en één suite kan rust en ruimte gegarandeerd worden. De gastheer- en vrouw zijn zeer vriendelijk en zorgen er graag voor dat je verblijf in Ounuwhao Harding House onvergetelijk wordt.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_harbour_view

Een prachtig uitzicht op de jachthaven

Meer informatie Meer informatie
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_breakfast_room

De balzaal

In de balzaal wordt iedere ochtend een heerlijk huisgemaakt ontbijt geserveerd.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_Lounge

De knusse lounge

Je kan hier goed ontspannen aan het einde van de dag.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_Garden

De tuinen

De accommodatie wordt omgeven door mooie tuinen, waar je tevens heerlijk kunt ontspannen.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Ounuwhao Harding House

Comfortabele kamers

De accommodatie is voorzien van vier kamers, welke allen in andere stijl zijn ingericht. De inrichting van de kamers is charmant en karakteristiek. Alle kamers zijn voorzien van een ensuite badkamer, waarvan sommige beschikken over een bad. Eén kamer biedt direct toegang tot de veranda. Sommige kamers zijn gelegen aan de tuinzijde, waardoor deze direct uitzicht bieden op de mooi aangelegde tuinen.

NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_room_3
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_Room_1
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_Garden_Suite
NZ_Russel_Ounuwhao_Harding_House_Garden_Suite_2

De Garden suite

De Garden suite is vrijstaand en gelegen in de tuin van de accommodatie. De suite is geschikt voor drie personen en is voorzien van een ensuite badkamer met een bad en douche. Daarnaast beschikt de suite over een kitchenette en een veranda met een comfortabele zithoek.

Faciliteiten en activiteiten van Ounuwhao Harding House, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Begin de dag goed met een heerlijk huisgemaakt ontbijt. Je kunt ontbijten in de balzaal of op het balkon.

Lounge

In de comfortabele lounge kun je genieten van een kop thee of koffie of 's avonds van een goed glas wijn. Je kunt hier tevens verschillende boeken, tijdschriften of de klant lezen. Daarnaast beschikt de accommodatie ook over een veranda, een serre en een zithoek in de tuin, waar je goed kunt ontspannen.

Activiteiten

De accommodatie is centraal gelegen, waardoor je gemakkelijk Russel kunt bezoeken. Je vindt hier onder andere het Russel Museum, waar je meer kennis opdoet over de geschiedenis van het stadje. Je kunt de omgeving van Bay of Islands verkennen vanuit de lucht met een helikopterexcursie of vanaf het water tijdens een boottocht. In de omgeving van Ounuwhao Harding House is het mogelijk om mooie wandelingen te maken.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven