Beaufort House Akaroa

Akaroa, Nieuw-Zeeland

Een comfortabel en authentieke accommodatie

Beaufort House Akaroa is een boutique accommodatie , gelegen aan de beschutte baai van de Akaroa haven, op ruim een uur rijden van Christchurch. Beaufort House Akaroa is een historisch erfgoed, waarbij het oude karakter en charme van het huis goed naar voren komen. Deze boutique accommodatie biedt een schitterend uitzicht op de haven en is een heerlijke plek om tot rust te komen.

Meer informatie Meer informatie
exterior_2

De accommodatie is gelegen in een mooie tuin

Meer informatie Meer informatie
food

Heerlijk genieten van de gerechten

Meer informatie Meer informatie
interior

Koloniaal ingericht

Meer informatie Meer informatie
garden_view

Ontspannen op het terras

Meer informatie Meer informatie
lounge

De gezamenlijke ruimte

Je kunt hier bijkomen van een lange dag.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Eco_Wanaka_-_Lake_Wanaka_Cruise___Island_Nature_Walk
Rondreis door het prachtige Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
Bekijk voorbeeldreis

Autorondreis Zuidereiland Nieuw-Zeeland

29-daagse rondreis vanaf €7.300,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Beaufort House Akaroa

Comfortabele, authentieke kamers

Beaufort House Akaroa beschikt over vijf verschillende kamers in authentieke stijl, allen vernoemd naar personen die op betekenisvolle wijze hebben bijgedragen aan de opbouw van het huis. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele, ensuite faciliteiten en bieden uitzicht op de wijngaard, de omliggende heuvels, de tuin of de zee. Zo zijn deze kamertypes onder te verdelen in de Shepherd, Nalder, Walker, Beaufort en Fyfe kamer. De Shepherd kamer beschikt over een privé balkon met zitje en de Walker kamer is voorzien van een ruime badkamer met ligbad.

bedroom
bedroom_2

Faciliteiten en activiteiten van Beaufort House Akaroa, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Het ontbijt wordt in het restaurant, op de veranda of op het terras geserveerd, waarbij je geniet van een prachtig uitzicht over Akaroa. Bij de bereiding wordt er gebruik gemaakt van verse ingrediënten uit de tuin en huisgemaakte producten. Je kunt hier ook prima dineren 's avonds.

Lounge

In de gezamenlijke ruimte kun je genieten van de wijnen die op de privé-wijngaard geproduceerd word.

Activiteiten

Er zijn vele manieren om de omgeving van Akaroa te ontdekken, zo kun je een cruise ondernemen, paardrijden, vissen, mountainbiken of één van de prachtige wandelingen maken. De wandelingen variëren van rustige routes door de Akaroa parken, waarbij je historische monumenten tegenkomt, tot aan een hele dag wandelen voor de ambitieuze wandelaar. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan het Akaroa museum, kunstboetiekjes bekijken, dolfijnen en robben spotten in de haven of een kookles bijwonen in de Akaroa Cooking School.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven