Breakers

Greymouth omgeving, Nieuw-Zeeland

Kleinschalig Bed & Breakfast pal aan het strand

Breakers is een boutique accommodatie gelegen op een van de mooiste kustroutes ter wereld (Lonely Planet), iets ten noorden van Greymouth. Aan de ene kant van Breakers kijk je uit op de Tasmaanse zee, met privé toegang tot het strand en aan de andere kant op de Paparoa bergen. Jouw gastheren kunnen je vol passie vertellen over de regio en zorgen dat je niets tekort komt tijdens jouw verblijf. Het comfortabele Breakers is een heerlijke verblijfsmogelijkheid wanneer je volop en in alle discretie wilt genieten van al het natuurschoon dat deze omgeving te bieden heeft.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_sunset_from_Breakers_overlooking_Tasman_Sea

Fotografeer de prachtige zonsondergang

De omgeving van de accommodatie is zeer fotogeniek.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_pizza_on_the_deck_Breakwater_suite

Heerlijk genieten

Geniet van een vers gemaakte pizza op je eigen balkon.

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_Breakers_overview_with_landscaped_gardens__green_house_and_native_bush

De accommodatie is gelegen in een groene omgeving bij de zee

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_mountain_biking_trails_West_Coast

De ideale plek om te fietsen

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_guests_enjoying_a_private_tour_of_native_bush_walk_great_coast_road_west_coast

Maak prachtige wandelingen door de omgeving

Meer informatie Meer informatie
NZ_Greymouth_Breakers_Pancake_rocks_and_blowholes

Bewonder de bijzondere natuurfenomenen

Waaronder de 'Pancake Rocks'.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Eco_Wanaka_-_Lake_Wanaka_Cruise___Island_Nature_Walk
Gletsers, prachtige trektochten, helikoptervlucht en ontspannen in een hot pool
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Breakers

Breakers beschikt over vier kamers die smaakvol zijn ingericht met hedendaags meubilair, lokale kunst en fotografie en hout. Iedere kamer heeft een ruime ensuite badkamer. Door grote ramen valt het natuurlicht naar binnen en heb je een prachtig uitzicht op de Tasmaanse zee.

Kamers met zeezicht

Op de eerste verdieping van het hoofdgebouw van Breakers vindt je de Breakthrough kamer en de grotere Breakwater suite. Vanaf de iets hogere ligging heb je een schitterend uitzicht op de zee en zowel de suite als de kamer geeft toegang tot een groot balkon waar je kunt genieten van de geweldige omgeving.

NZ_Greymouth_Breakers_Breakwater_suite_room
NZ_Greymouth_Breakers_Breakwater_suite_room_with_views_to_Tasman_Sea
NZ_Greymouth_Breakers_driftwood_room_with_views_to_tasman_sea_and_gardens

Verblijf in een ruime kamer

Op de begane grond en los van het hoofdgebouw bevinden zich de Driftwood kamer en de Sunset suite. Van hieruit kijk je uit op Mussel Point en de zee, en ook deze kamers hebben een groot balkon. De suite heeft een ruime slaapkamer met een loungegedeelte en een aparte ruimte voor de bagage.

Faciliteiten en activiteiten van Breakers, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Behalve ontbijten is het bij Breakers ook mogelijk te dineren. Het menu biedt een aantal kleine gerechten die je kunt nuttigen in jouw suite of kamer, of op het balkon terwijl je geniet van de geweldige uitzichten op de Tasmaanse zee. Met een kwartier rijden ben je in Greymouth waar zich allerlei restaurants en cafés bevinden.

Lounge

In de gastenlounge vindt je een omvattend aanbod aan boeken; zowel fictie als informatieve boeken over Nieuw-Zeeland. In de lounge kun je ook dvd's bekijken en genieten van het aanbod aan cd's.

Activiteiten

In de omgeving zijn verschillende activiteiten te ondernemen, zoals wandelen en vissen. Daarnaast leent deze schitterende, natuurlijke omgeving zich goed voor fotografie. Wie op zoek is naar wat meer avontuur kan gaan mountainbiken, kajakken of surfen.

Duurzaam

Breakers steunt het West Coast Blue Pinguin Trust. Het strand bij Breakers is een nestgebied voor de kleine blauwe pinguïn en het bed & breakfast is betrokken bij een programma om nertsen te vangen zodat de blauwe pinguïn kan overleven. De pinguïns zijn zeer moeilijk te spotten omdat ze erg schuw zijn en zich bovendien alleen 's nachts bij de kust bevinden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven