Hilltop on High Street

Dunedin, Nieuw-Zeeland

Boutique bed & breakfast met geweldig uitzicht

Hilltop on High Street is een boutique bed & breakfast gelegen op loopafstand van de Octogan; het centrum van Dunedin. De bed & breakfast is een cultureel erfgoed en is in 1904 gebouwd voor een horloge en sieraden maker. De naam van de bed & breakfast is te danken aan haar uitstekende positie in ‘High Street’ met uitzicht op Dunedin en haar prachtige haven. Hilltop on High Street is een uitstekend verblijf, wanneer je wilt ontspannen en genieten van wat Dunedin te bieden heeft.

Meer informatie Meer informatie
uitzicht_2

Schitterend uitzicht

Geniet van het prachtige uitzicht op de stad en de haven

Meer informatie Meer informatie
aanzicht

Goede locatie

Meer informatie Meer informatie
lounge

Lounge

Meer informatie Meer informatie
glas_in_lood

Cultureel erfgoed

Overal in de accommodatie zijn historische details terug te vinden

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Eco_Wanaka_-_Lake_Wanaka_Cruise___Island_Nature_Walk
Gletsers, prachtige trektochten, helikoptervlucht en ontspannen in een hot pool
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hilltop on High Street

Hilltop on High Street beschikt over vier suites; de ‘Salmond’ suite, de ‘Lawson’ suite, de ‘Shaw’ suite en ‘The Den’. Alle suites zijn zeer stijlvol in authentieke stijl ingericht met warme tinten en traditionele details

Verblijf in een suite

De ‘Salmond’ suite beschikt over een ensuite badkamer met douche en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de haven. Door de Franse deuren heb je toegang tot gedeelde veranda. De ‘Lawson’ suite beschikt eveneens over een ensuite badkamer met douche en heeft hetzelfde panoramische uitzicht vanuit de tuin.

lawson_suite
salmond_suite
shaw_gedeelde_faciliteiten

Kamers met gedeelde faciliteiten

De ‘Shaw’ suite beschikt over een gedeelde badkamer met douche en heeft een prachtig uitzicht op de oceaan. Tevens heeft deze suite toegang tot de gedeelde veranda.‘The Den’ is een eenpersoonskamer en beschikt over een gedeelde badkamer samen met de ‘Shaw’ suite. Deze kamer heeft eveneens toegang tot de gedeelde veranda.

Faciliteiten en activiteiten van Hilltop on High Street, Nieuw-Zeeland

Restaurant

Iedere ochtend kun je terecht in de eetruimte voor een heerlijk vers gemaakt ontbijt.

Lounge

In de openbare woonruimte kun je heerlijk ontspannen bij een knapperend vuurtje en wat muziek.

Activiteiten

Vanuit het hotel kan je verschillende activiteiten ondernemen. Zo kun je een bezoek brengen aan ‘The Octagon’, het bruisende stadscentrum van Dunedin. Ook kun je een excursie maken naar het schiereiland Otago, waar je een grote pinguïn kolonie en albatrossen zult vinden.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven