Westwood Lodge

Franz Josef, Nieuw-Zeeland

Ideale toevluchtsoord in de gletsjerregio

Westwood Lodge is een rustieke verblijfsmogelijkheid nabij het dorpje Franz Josef op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De uit hout opgebouwde Westwood Lodge ligt in een bosrijke omgeving en biedt schitterende uitzichten op de omliggende bergen. De lodge ligt vlakbij het Westland National Park, een werelderfgoed, met gletsjers, wouden en grote meren. Westwood Lodge vormt een warme, comfortabele basis te midden van ruig natuurschoon.

Meer informatie Meer informatie
Coach_House_Suite_Patio_-_View

Geniet van het prachtige uitzicht vanaf je terras

Meer informatie Meer informatie
Guest_Lounge_(2)

De gezellige lounge

's Ochtends geniet je hier van een overheerlijk ontbijt.

Meer informatie Meer informatie
Fire

Kom hier helemaal tot rust

Geniet van een goed glas wijn bij de open haard.

Meer informatie Meer informatie
garden

De tuinen

Vanaf de tuinen heb je een prachtig uitzicht op de majestueuze omgeving.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Eco_Wanaka_-_Lake_Wanaka_Cruise___Island_Nature_Walk
Gletsers, prachtige trektochten, helikoptervlucht en ontspannen in een hot pool
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Westwood Lodge

Westwood Lodge beschikt over drie kamertypes: Main House suites, Main House Grand suites en Coach House suites. Alle kamertypes zijn net zoals de rest van de lodge geheel opgebouwd uit licht hout, wat een zeer warme sfeer geeft. De suites hebben een ensuite badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en elektrische dekens tegen de koude winternachten.

Main_House_Bedroom
Main_House_Suite_-_Bathroom

Main House (Grand) Suites

In de Main House suites kun je 's avonds onderuit zakken in het Franse bad en genieten van het hete water na een dag op het meer of in de bergen doorgebracht te hebben. Verder zijn deze suites voorzien van een ruime douche en twee wasbakken in de ensuite badkamer. De suites beschikken over een terras in de weelderige tuin. De Main House Grand suites hebben een apart loungegedeelte en liggen aan de tuin. Van hieruit heb je uitzicht op de bergtoppen. Ook deze suites zijn voorzien van een Frans bad en een douche in de ensuite badkamer.

Coach House Suites

De Coach House suites liggen een stukje van het hoofdgebouw vandaan en hebben een geweldig uitzicht op de bergen. Deze suites zijn voorzien van een comfortabel bed, een zithoek, een fijn terras en een ruime ensuite badkamer met een douche.

Coach_House_Suite_(1)
Coach_House_Suite_(3)

Faciliteiten en activiteiten van Westwood Lodge, Nieuw-Zeeland

Restaurant

In het restaurant van de accommodatie geniet je iedere ochtend van een heerlijk ontbijt.

Lounge

In het hoofdgebouw van Westwood Lodge bevinden zich onder meer de lounge. De ruimte is geheel opgebouwd uit hout en heeft een hoog plafond en grote ramen. De open haard en de zachte banken in de lounge geven de lounge een warme sfeer.

Activiteiten

De Franz Josef gletsjer is de meest bijzondere bezienswaardigheid in de omgeving. De gletsjer is zo'n 7000 jaar oud en je kunt er langs en overheen wandelen onder begeleiding van een gids. Het is ook mogelijk om je te laten droppen door een helikopter alvorens te beginnen aan de wandeling, waardoor je in vogelvlucht kunt genieten van het berglandschap. In de omgeving bevindt zich de enige kolonie witte reigers in Nieuw-Zeeland, en de kiwi vogel woont eveneens in het gebied. Tijdens verschillende excursies kun je deze vogels spotten. De meren kun je verkennen met een kajak of tijdens een bootexcursie. Avonturiers kunnen met een quadbike door de sneeuw crossen, of skydiven boven de bergtoppen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven