Westwood Lodge

Franz Josef, Nieuw-Zeeland

Ideale basis in de gletsjerregio

Westwood Lodge is een rustieke verblijfsmogelijkheid nabij het dorpje Franz Josef op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. De uit hout opgebouwde Westwood Lodge ligt in een bosrijke omgeving en biedt schitterende uitzichten op de omliggende bergen. De lodge ligt vlakbij het Westland National Park, een werelderfgoed, met gletsjers, wouden en grote meren. Westwood Lodge vormt een warme, comfortabele basis te midden van ruig natuurschoon.

Meer informatie Meer informatie
Westwood_Guest_Lounge

Gezellige lounge

Meer informatie Meer informatie
IMG_2310

Bosrijke omgeving

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Eco_Wanaka_-_Lake_Wanaka_Cruise___Island_Nature_Walk
Gletsers, prachtige trektochten, helikoptervlucht en ontspannen in een hot pool
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Westwood Lodge

Westwood Lodge beschikt over drie kamertypes: Main House suites en Main House Grand suites en Coach House suites. Alle kamertypes zijn net zoals de rest van de lodge geheel opgebouwd uit licht hout, wat een zeer warme sfeer geeft. De suites hebben een ensuite badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche en elektrische dekens tegen de koude winternachten.

Coach_House_Suite

Sfeervolle suites

In de Main House suites kun je 's avonds onderuit zakken in het Franse bad en genieten van het hete water na een dag op het meer of in de bergen doorgebracht te hebben. De Main House Grand suites hebben een apart loungegedeelte en liggen aan de tuin. Van hieruit heb je uitzicht op de bergtoppen. De Coach House suites liggen een stukje van het hoofdgebouw vandaan en hebben eveneens een geweldig bergzicht.

Faciliteiten en activiteiten van Westwood Lodge, Nieuw-Zeeland

Lounge

In het hoofdgebouw van Westwood Lodge bevinden zich onder meer de lounge die overloopt in het ontbijtrestaurant. De ruimte is geheel opgebouwd uit hout en heeft een hoog plafond en grote ramen. De open haard en de zachte banken in de lounge geven de lounge een warme sfeer.

Activiteiten

De Franz Josef gletsjer is de meest bijzondere bezienswaardigheid in de omgeving. De gletsjer is zo'n 7000 jaar oud en je kunt er langs en overheen wandelen onder begeleiding van een gids. Het is ook mogelijk om je te laten droppen door een helikopter alvorens te beginnen aan de wandeling, waardoor je in vogelvlucht kunt genieten van het berglandschap. In de omgeving bevindt zich de enige kolonie witte reigers in Nieuw-Zeeland, en de kiwi vogel woont eveneens in het gebied. Tijdens verschillende excursies kun je deze vogels spotten. De meren kun je verkennen met een kajak of tijdens een bootexcursie. Avonturiers kunnen met een quadbike door de sneeuw crossen, of skydiven boven de bergtoppen.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven