Keikahanui Pearl Lodge

Nuku Hiva, Frans-Polynesië & Bora Bora

Tropische bungalows in de Marquesas

Keikahanui Pearl Lodge is gelegen aan de zuidkust van Nuku Hiva, een van de Marquesas eilanden van Frans Polynesië. De lodge ligt op een heuvel, net boven het dorpje Taiohae en biedt een fenomenaal uitzicht over de weelderig begroeide bergen met grillige pieken, de baai met zwart lavazand en het dorp. Keikahanui Pearl Lodge combineert modern comfort met traditionele charme en gastvrijheid die vanzelfsprekend is voor de eilandbewoners van de Marquesas eilanden. Wanneer je het bijzondere Nuku Hiva bezoekt, is Keikahanui Pearl Lodge zonder twijfel de beste verblijfsmogelijkheid.

Meer informatie Meer informatie
NHV_Htl_Keikahanui_Public_Areas_36

Geniet van een heerlijk verse cocktail

Meer informatie Meer informatie
pool_3

Infinity pool

Vanaf het zwembad heb je een prachtig uitzicht op de baai.

Meer informatie Meer informatie
NHV_Htl_Keikahanui_Public_Areas_4

Een warm welkom bij Keikahanui Pearl Lodge

Meer informatie Meer informatie
Bungalow_terrace_3

Afgelegen bungalows

De bungalows liggen verscholen tussen de inheemse begroeiing.

Meer informatie Meer informatie
NHV_Htl_Keikahanui_Public_Areas_6

Het restaurant

In het restaurant of op het terras kun je genieten van traditionele gerechten.

Meer informatie Meer informatie
Bungalow_terrace_5

Het terras

Vanaf het terras van jouw bungalow genieten van de omgeving.

Voorbeeldreis met deze accommodatie

P2_04_HIVA_OA_00471
Combineer een rondreis naar de ruige Marquesas eilanden met een idyllische afsluiting op Rangiroa.
Bekijk voorbeeldreis

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Keikahanui Pearl Lodge

Verblijven in traditionele bungalows

Keikahanui Pearl Lodge beschikt over 20 bungalows. De rieten daken van de traditionele Polynesisch-Marquesische hutjes van de lodge steken uit tussen het inheemse groen van de tropische tuinen. De bungalows hebben een ensuite badkamer en zijn ingericht met natuurlijke materialen, zoals rieten behang, en houtsnijwerk gemaakt door lokale kunstenaars.

Het decor vindt een balans tussen lokale traditionele aspecten en Westers comfort. Iedere bungalow heeft een eigen veranda waar je kunt genieten van onovertroffen uitzichten over de baai en het hoofdplaatsje van het mystieke eiland.

Bungalow_interior_5
Bungalow_interior_1

Faciliteiten en activiteiten van Keikahanui Pearl Lodge, Frans-Polynesië & Bora Bora

Restaurant

In het restaurant met een bar kun je de dag beginnen met een tropisch ontbijt, of de dag afsluiten met een heerlijk diner onder de sterren. De inrichting van het restaurant is in dezelfde stijl als de cottages: opgebouwd uit natuurmaterialen en gedecoreerd met inheemse kunst. De deuren van het restaurant leiden naar het terras en het zwembad.

Zwembad

Keikahanui Pearl Beach Lodge beschikt over een prachtige infinitypool die uitkijkt op de baai.

Begeleide wandelingen

Het mysterieuze Nuku Hiva heeft dramatische bergpieken, groene valleien, fjordachtige baaien en feeërieke watervallen die je via verschillende excursies kunt opzoeken. Dit kan te voet, te paard, per fiets of met een 4x4-voertuig. Ook vanaf het water of vanuit een helikopter kun je het eiland bekijken.

Duikcentrum

In de buurt van Keikahanui Pearl Lodge is een duikcentrum waar je alle benodigdheden kunt huren om de prachtige onderwaterwereld rond het eiland te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld tussen de hamerhaaien en de mantaroggen duiken; een unieke ervaring.

Strand

Wanneer u een klein stukje de heuvel af loopt, sta je meteen met je voeten in het zwarte zand van het uitgestrekte strand.

Wi-fi

In zowel de lobby als de bungalows is Wi-Fi aanwezig.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven