Havaiki Lodge

Fakarava, Frans-Polynesië & Bora Bora

Paradijselijke lodge aan het witte strand van Fakarava

Havaiki Lodge is een kleinschalig lodge aan een privéstrand op het eiland Fakarava, onderdeel van de Tuamotu eilanden van Frans Polynesië. De lodge is eveneens een kleine maar geroemde kwekerij van zwarte parels, een typisch product van Frans Polynesië. De gastvrouw Clothilde is afkomstig van het eiland en samen met haar Franse man Joachim zorgt ze dat jouw verblijf bij Havaiki Lodge aan al je verwachtingen voldoet. Op het privéstrand kun je in alle rust genieten van de schitterende locatie van Havaiki Lodge en deze leuke lodge vormt dan ook een discrete, exotische hide-away.

Meer informatie Meer informatie
Havaiki_Lodge_Beach_Bungalows_12

Bungalows aan het strand

Gastheer Joachim heeft iedere bungalow een eigen ‘touch' gegeven in de vorm van takken van lokale bomen die zijn verwerkt in de opbouw van de bungalow, en decoraties van schelpen.

Meer informatie Meer informatie
Havaiki_Lodge_Beach_and_Pontoon_21

Geniet van een drankje met je voeten in het water

Meer informatie Meer informatie
FP_-_Parels_op_Manihi_Gregoire_Le_Bacon_22970

Ontdek de parelboerderij van de lodge

Meer informatie Meer informatie
Havaiki_Lodge_Beach_and_Pontoon_25

Het mooie helderblauwe water

Voorbeeldreis met deze accommodatie

P2_08_FAKARAVA_DJI_0826_©_Jim_Winter
De ultieme duik- en snorkel beleving in een adembenemende onderwaterwereld
Bekijk voorbeeldreis

Idyllische vakantie Tuamotu eilanden

Tuamotu eilandcombinatie op Frans-Polynesië & Bora Bora

17-daagse rondreis vanaf 5.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Havaiki Lodge

Havaiki_Lodge_Garden_n°5_11
Havaiki_Lodge_Beach_Bungalows_5

Exotische en comfortabele bungalows

Havaiki Lodge beschikt over zes eenvoudige bungalows aan het strand en twee bungalows in de tropische tuin. De inrichting van de bungalows is knus en exotisch, met behang en meubilair van riet en veel inheemse details. De bungalows beschikken over een ensuite badkamer. Vanaf je privéveranda kun je genieten van het uitzicht op het prachtige witte strand of op de weelderige tuin.

Faciliteiten en activiteiten van Havaiki Lodge, Frans-Polynesië & Bora Bora

Restaurant

Gastvrouw Clothilde's passie voor koken vertaalt zich in een ruime keuze aan overheerlijke gerechten. De cuisine is een combinatie van de Franse, Aziatische en Polynesische keuken en je kunt iedere avond een nieuwe, overheerlijke creatie proeven.

Strand

Het witte strandje voor de bungalows is privéconcessie en je kunt hier dus in alle rust genieten van de paradijselijke omgeving. Een lange steiger leidt naar de zwarte-parelkwekerij van Joachim. Hier kun je onder water zelf een schelp uitzoeken en openen.

Activiteiten

Op Fakarava zijn allerlei zeldzame planten en diersoorten te vinden, zowel op land als in het water. De puurheid van de natuur op Fakarava zette Unesco ertoe het eiland de status van natuurreservaat toe te kennen. Het is dus een prachtige bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars, duikers en snorkelliefhebbers. Joachim kan je meenemen op excursies diepzee vissen en met een andere excursie kunt u tussen de haaien zwemmen en deze uit je hand laten eten.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven