Cerro Guido Lodge

Torres del Paine, Chili

Een voormalig schapenboerderij bij Torres del Paine

Estancia Cerro Guido is een authentieke lodge gelegen ten oosten van het beroemde Nationaal Park Torres del Paine in het prachtige Patagonië. De estancia dateert uit de negentiende eeuw en is oorspronkelijk opgericht als schapenboerderij. De lodge functioneert naast verblijf nog steeds als boerderij, waar je tijdens een rondleiding alles kunt leren over de geschiedenis. Voor een culinaire ervaring ben je bij het restaurant van de lodge aan het juiste adres. Hier geniet je van authentieke, lokale gerechten, bereidt met verse en zelfgeproduceerde ingrediënten. Cerro Guido staat bekend om zijn paarden, waarmee je fantastische ritten kunt maken in de spectaculaire omgeving rondom de lodge.

Meer informatie Meer informatie
CAB.LAG.FLAM.DSC08889

Vanuit de lodge worden er veel paardrijtochten georganiseerd

Meer informatie Meer informatie
REST.KAW.DSC06259

Geniet van heerlijk eten in het restaurant

Het eten wordt vers bereid met ingrediënten uit eigen tuin.

Meer informatie Meer informatie
CAM.MIR.EST.DSC08653

In de omgeving van de lodge kun je goed wandelen

Meer informatie Meer informatie
HUERT.DSC00887

Elke dag worden er verse producten uit de tuin geplukt

Meer informatie Meer informatie
BICI.COND.DSC09660

Verken de omgeving per fiets

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CL_Patagonie_Torres_del_Paine_3_vct
Individuele avontuurlijke auorondreis door Patagonië
Bekijk voorbeeldreis

Self-drive Carretera Austral door Chili en Argentinië

30-daagse autorondreis vanaf €10.000,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Cerro Guido Lodge

Comfortabele kamers

De lodge bestaat uit 12 comfortabele kamers, die alle een indrukwekkend uitzicht hebben op de immense omgeving. De kamers zijn smaakvol met Engelse tinten ingericht en beschikken over ensuite faciliteiten. Sommige kamers beschikken over een eigen open haard. Daarbij hebben de kamers uitzicht op de tuinen van de lodge.

HAB.16.aDSC05593edit
HAB.14.aDSC05573.edit

Faciliteiten en activiteiten van Cerro Guido Lodge, Chili

Restaurant

In restaurant ‘Kaw’ kun je genieten van authentieke gerechten die bereid zijn met lokale producten. De verse groenten en fruit zijn afkomstig uit de eigen boomgaard en uit de kas en het vlees is afkomstig van eigen dieren. In het restaurant hangt een vriendelijk en ontspannen sfeer en tijdens het eten kun je genieten van het prachtige uitzicht. Daarnaast serveert het restaurant ook diverse wijnen uit de Matetic wijngaard gelegen in de buurt van Santiago.

Lounge

De lodge beschikt over een bar waar je kunt genieten van verschillende drankjes en zoete en hartige snacks. Daarnaast kun je je rustig terugtrekken in de bibliotheek of heerlijk ontspannen in de tuin.

Wi-fi

In de openbare ruimtes van de lodge kun je gebruik maken van het gratis Wi-fi netwerk.

Activiteiten

Tegen een meerprijs worden er excursies aangeboden naar het nationaal park Torres del Paine of je kunt een bezoek brengen aan de berg Cerro Castillo. Daarnaast kun je paardrij-, fiets- en trektochten in de omgeving maken en genieten van de prachtige flora en fauna.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven