Explora Rapa Nui

Paaseiland, Chili

Een unieke accommodatie op Paaseiland

Explora Rapa Nui is een unieke accommodatie gelegen op een prachtige en rustige locatie op Paaseiland in Chili. Het wordt omringd door bomen en weilanden en biedt een adembenemend uitzicht op de Stille Oceaan. De architectuur is ontworpen met de visie om de gast te verbinden met tijdelijke ruimte en de mysteries van de natuur. Daarnaast organiseert Explora een enorme diversiteit aan activiteiten voor haar gasten, welke allemaal zijn inbegrepen. Dit maakt dat deze accommodatie de ideale uitvalsbasis is om Paaseiland te ontdekken.

Meer informatie Meer informatie
Bike_Ride_Rapa_Nui_gedraaod

Verken de omgeving van het hotel per fiets

Meer informatie Meer informatie
Rap_pool1

Kom tot rust bij het zwembad

Meer informatie Meer informatie
Bar_3

Geniet van een heerlijk drankje aan de bar

Meer informatie Meer informatie
Lunch_in_Akivi_3

Heerlijk lunchen in de natuur

Voorbeeldreis met deze accommodatie

CL_Atacama_Valle_de_la_Luna_-_San_Pedro_de_Atacama_1_vct
Atacama woestijn Paaseiland | Valparaiso culinair wijnresort
Bekijk voorbeeldreis

Luxe actieve rondreis Chili

Actieve luxe rondreis noord Chili

17 daagse rondreis vanaf €9.900,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Explora Rapa Nui

Varúa kamers

De kamers hebben een oppervlakte van 32 m² en zijn voorzien van een natuurlijke inrichting zonder elektronische faciliteiten, waarbij de gast zich meer kan verenigen met de rust van de natuur en los kan komen van de dagelijkse routine. Er is in het interieur voornamelijk gebruik gemaakt van hout. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht op zee.

Varúa_Room_1
Raa_Suite_2

Raa suites

De suites hebben een soortgelijke inrichting met tevens een uitzicht op zee, echter zijn deze een stuk ruimer met een oppervlakte van 44 m² en zijn voorzien van een zithoekje.

Faciliteiten en activiteiten van Explora Rapa Nui, Chili

Restaurant

In het restaurant worden heerlijke en gezonde maaltijden geserveerd, uiteraard in combinatie met een fijne selectie van Chileense wijnen.

Lounge

Na een bevindingrijke dag kunt u gezellig uw ervaringen uitwisselen in de ‘Explorer’s Bar’ onder het genot van een drankje

Zwembad

Er is een zwembad waar een verfrissende duik genomen kan worden.

Spa / wellness

Er is een spa waar je na een intensieve excursie heerlijk kunt ontspannen in de jacuzzi of tijdens een massage.

Activiteiten

Explora Rapa Nui organiseert meer dan 30 soorten excursies en routes om Eastern Island te ontdekken op allerlei soorten manieren, welke allemaal inbegrepen zijn. Hierbij kan gedacht worden aan fietsen, hiken, snorkelen en duiken. Paaseiland is een mysterieus eiland op het gebied van menselijke beschaving en heeft allerlei te ontrafelen geheimen. De Moai-beelden zijn daarom zeer interessant om te bezoeken. De kustplaats Hanga Roa, tevens de enige stad op het eiland, is een bezoek waard. Hier kunnen restaurants, een supermarkt en een museum gevonden worden, waar je meer te weten kunt komen over het eiland.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven