Hotel Lago Grey

Torres del Paine, Chili

Hotel met een unieke ligging in Torres del Paine nationaal park

Hotel Lago Grey is gelegen in het Torres del Paine National Park en grenst aan het gelijknamige gletsjermeer. U heeft vanuit het hotel een panoramisch uitzicht over het meer en de indrukwekkende gletsjers. Vanuit het hotel kun je mooie wandelingen maken en dit prachtige gebied verkennen. Door de unieke ligging zal je verblijf in Hotel Lago Grey een onvergetelijke ervaring worden.

Meer informatie Meer informatie
IMG_5744

Verken het gletsjermeer per kano

Meer informatie Meer informatie
IMG_6023

Geniet van een heerlijke picknick na het hiken

Meer informatie Meer informatie
IMG_3422

Het hotel is gelegen aan het meer

Vanuit het hotel geniet je van prachtige uitzichten op het meer en de gletsjers.

Meer informatie Meer informatie
IMG_3026

Relaxen in de bar

Onder het genot van een drankje.

Meer informatie Meer informatie
IMG_4661

Actieve bootexcursies

naar o.a. de gletsjers.

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hotel Lago Grey

Hotel Lago Grey beschikt over 60 comfortabele kamers, die zijn onderverdeeld in standaard en ‘superior’ kamers. Alle kamers zijn ruim ingericht in lichte en natuurlijke kleuren en worden omgeven door mooie natuur.

IMG_2589
IMG_2592

Standaardkamers

De standaardkamers hebben een grootte van 20m² en zijn voorzien van één tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Daarnaast beschikken deze kamers over ensuite faciliteiten.

Superior kamers

De 'Superior' kamers (30m²) zijn ruimer ingericht. Deze kamers beschikken over een kleine zithoek, waarvandaan je kunt genieten van de prachtige omgeving van het hotel. Daarnaast zijn deze kamers de enige kamers in het hele nationale park die uitzicht bieden over het Grey meer en de gletsjer.

IMG_2533
IMG_2544

Faciliteiten en activiteiten van Hotel Lago Grey, Chili

Restaurant

In het restaurant van hotel Lago Grey worden dagelijks twee menu’s aangeboden voor de lunch en het diner. Geniet hier van een heerlijke maaltijd, samen met een Chileense wijn uit de eigen wijnkelder. Tegelijkertijd kun je genieten van het adembenemende uitzicht over het meer.

Lounge

Na een actieve dag in het park kun je in de bar van het hotel een lekker drankje nemen. Een unieke ervaring, want het ijs in jouw drankje komt van de 12.000 jaar oude Grey gletsjer.

Wi-fi

Het hotel beschikt over gratis Wi-fi waar je gebruik van kan maken.

Activiteiten

Om van al het moois te kunnen genieten dat het Torres del Paine National Park te bieden heeft, beschikt het hotel over een aantal gidsen die je graag meenemen op pad. Er worden tegen betaling diverse excursies aangeboden, zoals zeilen bij de Grey gletsjer. Hierbij ga je met een moderne boot naar de gletsjers, waarvandaan je prachtig uitzicht hebt op de blauwe ijsbergen die in het grijze water drijven. Daarnaast zijn er ook excursies met een voertuig waarbij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden komt. Ook kun je verschillende wandelingen in het park maken naar mooie watervallen en uitzichtpunten.


Begeleide wandelingen

Het hotel beschikt over een team van uitstekende gidsen, die je graag meenemen om volledig in contact te komen met de natuur. De wandelingen zijn er in verschillende lengtes en niveaus, zodat er voor iedereen een geschikte wandeling is.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven