Pacific Resort Aitutaki

Aitutaki , Cook eilanden

Kleinschalig resort op de Cook eilanden

Pacific Resort Aitutaki is een kleinschalig resort gelegen tussen weelderige tropische begroeiing aan het strand van Aitutaki van de Cook eilanden. Het resort ligt helemaal genesteld in de tropische begroeiing en biedt adembenemende uitzichten op de turkooizen lagune. Pacific Resort Aitutaki heeft met het ontwerpen van het resort optimaal gebruik gemaakt van de prachtige omgeving. De verblijfsmogelijkheden zijn zeer luxe en stijlvol en laten niets te wensen over. Bij Pacific Resort Aitutaki ben je aan het goede adres voor een paradijselijke droomvakantie. Pacific Resort Aitutaki is lid van Small Luxury Hotels of the World.

Meer informatie Meer informatie

Zonsondergang

Geniet van een schitterende zonsondergang

Meer informatie Meer informatie

Prachtige uitzichten

Meer informatie Meer informatie

Dineren

Meer informatie Meer informatie

Massage

Laat je verwennen met een heerlijke massage op het strand

Meer informatie Meer informatie

Romantisch

Reserveer een privé diner op het strand

Meer informatie Meer informatie

Tropische cocktails

Meer informatie Meer informatie

Snorkelen

Ontdek de prachtige onderwaterwereld

Meer informatie Meer informatie

Culturele activiteiten

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Couple sitting by the bonfire
Ontdek de verschillende eilanden Rarotonga en Aitutaki
Bekijk voorbeeldreis

Romantiek op de Cook eilanden

13 dagen vanaf € 5.400,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki heeft suites, cottages en drie villa's, allen direct aan het strand gelegen. De kamertypes liggen beschut tussen tropische begroeiing en bieden vanaf de privéveranda geweldige uitzichten over de lagune. De plafonds zijn hoog en de inrichting is stijlvol, met klassieke meubelstukken, warme houttinten en gelakte houten vloeren. De kamertypes zijn gebouwd in harmonie met de natuurlijke omgeving en het kan dus voorkomen dat er een palmboom van onder het kamertype door de vloer van de veranda omhoog groeit.

Ruime Villa's

De drie villa's zijn met een oppervlakte van 125m² het meest exclusief van Pacific Resort Aitutaki en zijn gebouwd op spectaculaire vulkanische rotsen. De villa's hebben twee niveaus en beschikken over zowel een zeer luxe badkamer binnen, als een privébadkamer in de buitenlucht. De aparte loungeruimte met fraai bewerkte meubels en uitzicht op de lagune is zeer stijlvol. Met een trap daal je af naar het witte, zachte zandstrand.

9.-Pacific-Resort-Aitutaki-Ultimate-Beachfront-Villa-1
13.-Pacific-Resort-Aitutaki-Ultimate-Beachfront-Villa-Bathroom
7.-Pacific-Resort-Aitutaki-Ultimate-Beachfront-Suite
8.-Pacific-Resort-Aitutaki-Ultimate-Beachfront-Suite-Interior

Prachtig gelegen suites

De suites zijn omringd door exotische bloementuinen en hebben eveneens zowel een badkamer binnen, als in de buitenlucht. De ruime kamer heeft een loungegedeelte met een klassieke, comfortabele sofa. Vanaf de veranda heb je een panoramisch uitzicht op de lagune.

Comfortabele cottages

De achttien cottages zijn wat kleiner dan de andere kamertypes, maar daarom niet minder idyllisch. Met zes stappen sta je op het strand en op jouw veranda met zicht op de lagune geniet je van de stralende zon.

3.-Pacific-Resort-Aitutaki-Premium-Beachfront-Bungalow-Interio
4.-Pacific-Resort-Aitutaki-Premium-Beachfront-Bungalow-Deck-2

Faciliteiten en activiteiten van Pacific Resort Aitutaki, Cook eilanden

Restaurant

Het Rapae Bay restaurant kijkt uit over het glinsterende zwembad met daar achter de kustlijn van Aitutaki's lagune. Het restaurant serveert absolute haute cuisine met onder meer heerlijke verse vis. In het Black Rock Café aan het strand kun je genieten van tropische cocktails.

Culturele excursies

Iedere vrijdag organiseert Pacific Resort Aitutaki een Island Night. Na een Polynesisch buffet dansen locals op de maat van authentieke drums in een kleurrijke, traditionele outfit. De manier van dansen is een uniek aspect aan de Cook eilanden en de show is zeer opzwepend.

Spa / wellness

In de spa kan je genieten van allerlei massages, gezichtstherapieën, pedicures en andere behandelingen.

Zwembad

Je kunt ontspannen in of rondom het zwembad met jouw favoriete drankje.

Activiteiten

Het resort heeft kajakken en snorkelfaciliteiten ter beschikking om de prachtige lagune mee te ontdekken. Pacific Resort Aitutaki organiseert verschillende excursies, zoals een tuintour, en je kunt meedoen met verschillende workshops om wat culturele ambachten te leren.

Er zijn verschillende excursies mogelijk naar heilige plekken en historische punten. Door de betoverende bossen kun je prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld naar het hoogste punt van het eiland, Maunga Pu, vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt over het eiland, de lagune en de kleine eilandjes die rondom het koraalrif liggen. Maunga Pu is ook een geweldige plek voor een picknick. Een excursie naar het prachtige One Foot Island is ook zeker de moeite waard en hier kun je een aparte stempel in jouw paspoort laten zetten.


Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
Naar boven