Hosteria de Altura el Peñon

El Peñon, Argentinië

Kleinschalig guesthouse in een woeste omgeving

Hostería de Altura el Peñon is een kleinschalig guesthouse, gesitueerd op 3.390 meter boven zeeniveau in El Peñon bij de Puna woestijn. In dit dorpje woont een kleine gemeenschap van ongeveer 400 mensen. Het hotel heeft de traditionele architectuur van de regio behouden en is van binnen compleet gerenoveerd met moderne en comfortabele faciliteiten. Er zijn grote ramen, waardoor je uitzicht hebt op de oase van El Peñon met zijn grote groene populieren en het Andes gebergte op de achtergrond. El Peñon is de perfecte uitvalsbasis om al het moois dat de omgeving te bieden heeft te ontdekken.

Meer informatie Meer informatie
LR_Breakfast._Hosteria_el_Peñon_A._Gaydou

Start de dag goed met een heerlijk ontbijt

Meer informatie Meer informatie
HR_Bedroom_Details_-_Hosteria_El_penon

Comfortabel verblijf in bijzondere omgeving

Meer informatie Meer informatie
el_peñon-76

Oase staat bekend om de hoge groene populieren

Voorbeeldreis met deze accommodatie

Socompa_Los_Coloraditos_-_Seabstián_del_Val
Voor de liefhebber van extreme natuurcontrasten
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis noord Argentinië en Chili

Privé rondreis door noord Argentinië en Chili

24-daagse rondreis vanaf € 9.500,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Hosteria de Altura el Peñon

Ruime kamers

De accommodatie beschikt over acht ruime kamers welke zijn voorzien van ensuite badkamers met water dat wordt verwarmd door zonnepanelen. De kamers zijn ingericht met warme kleuren en in de traditionele stijl van de Puna. Het plaatsje is bekend om zijn hoge groene populieren die diep in de Andes groeien en vanaf de kamers heb je een prachtig uitzicht op deze oase van El Peñon. De kamers beschikken over dikke dekbedden voor de koude woestijnavonden.

Bedroom._Hosteria_el_Peñon_A._Gaydou

Faciliteiten en activiteiten van Hosteria de Altura el Peñon, Argentinië

Restaurant

In het restaurant van het guesthouse worden vers bereide gerechten geserveerd. Tevens zijn er lunchpakketten te verkrijgen, welke je mee kunt nemen wanneer je een dagexcursie maakt.

Lounge

In de comfortabele lounge, welke wordt verwarmd door het haardvuur, kun je na een volledige dag in de prachtige omgeving genieten van een lekker drankje en gebruik maken van de satelliet-tv of een boek lezen.

Activiteiten

Hostería de Altura is gelegen tegenover twee van de meest bekende en tevens meest indrukwekkende natuurverschijnselen in dit gebied; Campo de Piedra Pómez, wat sinds 2014 een provinciaal park is, en de Galán vulkaan naast Laguna Grande. De ligging is ideaal om onder andere deze natuurverschijnselen tijdens jouw verblijf te verkennen.

Wi-fi

In de gemeenschappelijke ruimtes is er een gratis Wi-Fi netwerk.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven