Estancia Rincón Chico

Schiereiland Valdés , Argentinië

Exclusieve ranch bij één van de rijkste zeegebieden

Estancia Rincón Chico is een waar paradijs voor wie de stilte van de Patagonische steppe wil ervaren en kennis wil maken met de zeer rijke diversiteit aan indrukwekkende zeedieren. De eigenaren, die al vijf generaties lang op dit bijzondere stukje van Valdés wonen, zorgen met hun stichting en duurzame maatregelen op de ranch goed voor dit bijzondere UNESCO biosfeerreservaat dat op de werelderfgoed lijst genoteerd staat. Naast de geweldige omgeving, geniet je op deze afgelegen ranch van comfortabele kamers en inbegrepen goede maaltijden. Daarnaast maken de eindeloze dorre steppe, de prachtige sterrenhemel in de avond en de lange stranden waarvandaan je zeeolifanten, zeeleeuwen, pelsrobben, pinguïns, walvissen en orka’s spot, het verblijf werkelijk een onvergetelijke ervaring. De ranch en omgeving van 100 m2 zijn enkel toegankelijk voor gasten waardoor elke excursie (allen inclusief) een exclusieve beleving wordt.

Meer informatie Meer informatie
Estancia_Rincón_Chico_-_CPV_-_5

De ranch heeft toegang tot 20 km strand

Vanaf deze stranden spot je in alle rust de geweldige zeedieren

Meer informatie Meer informatie
Estancia_Rincón_Chico_-_CPV_-_7

Neem de tijd om de dieren goed te bekijken

Meer informatie Meer informatie
Estancia_Rincón_Chico_-_CPV_-_10

Maak kennis met wilde pinguïns

Meer informatie Meer informatie
Estancia_Rincón_Chico_-_CPV_-_4

De gids neemt de gasten elke dag mee naar een nieuwe plek

Meer informatie Meer informatie
ESTANC_1

Estancia Rincón Chico is gelegen in de dorre steppe

Meer informatie Meer informatie
Knipsel_4

In de gezellige woonkamer lees je een natuurboek uit de bibliotheek

Meer informatie Meer informatie
Knipsel

De kamers komen uit op de gedeelde veranda

Meer informatie Meer informatie
Knipsel_2

Architectuur van een geïmporteerd Engels huis uit de 19e eeuw

Meer informatie Meer informatie
Estancia_Rincón_Chico_-_CPV_-_2

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Estancia Rincón Chico

De architectuur van de ranch is gebaseerd op de oude Engelse huizen die aan het einde van de 19e eeuw naar deze plek werden geïmporteerd. Op zo’n 30 meter verderop staat één van de eerste originele versies hiervan. Op de ranch bevinden zich acht kamers, welke allen uitkomen op de gedeelde veranda.

Kamers

De kamers zijn comfortabel ingericht met kleuren die de steppe reflecteren. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad en vanuit de kamer geniet je van het mooie uitzicht over de steppe.

Knipsel_5
Habitación_doble

Faciliteiten en activiteiten van Estancia Rincón Chico, Argentinië

Restaurant

Tijdens een verblijf bij Estancia Rincón Chico zijn alle maaltijden inbegrepen. De maaltijden worden geserveerd in de gezamenlijke eetruimte. De dag begint met een eenvoudig maar goed ontbijt en voor tijdens de excursies krijg je een lunchpakket mee. In de avonden geniet je van een diner waarbij familierecepten gecombineerd worden met typische Patagonische gerechten. In de bar sluit je de dag af met een glas Argentijnse wijn.

Activiteiten

Alle excursies zijn tijdens een verblijf inbegrepen. In een gebied van 100 m2 met 20 km aan stranden valt er immers meer dan genoeg te zien. Elke dag neemt de gids de gasten van de ranch mee naar een nieuw gebied, afhankelijk van het weer en het getij. Je wordt met een jeep naar één van de stranden gebracht, waarnaar je een begeleide wandeling maakt om de geweldige zeedieren zoals walvissen en zeeleeuwen te spotten. Daarnaast worden er vogelspotexcursies georganiseerd en zijn er mountainbikes en paarden beschikbaar.

Duurzaam

De omgeving van Rincón Chico is een zeer belangrijk en uitzonderlijk biosfeerreservaat, dat wordt beheert en beschermt door de stichting van de ranch 'Conservación Península Valdés'. Deze non-profit organisatie is gespecialiseerd in het beschermen en behouden van steppen en dieren in het wild. Op de ranch is tevens een beleid ontwikkeld om de negatieve impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken.


Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven