Bahía Bustamante Lodge

Schiereiland Valdés, Argentinië

Traditionele lodge aan kust met bijzonder verhaal

Bahía Bustamante is een traditionele lodge aan zee omgeven door 360 graden aan pure natuur. De lodge is gelegen in Patagonië in een gebied dat wordt erkend door zijn biologische biodiversiteit. Op slechts een paar plaatsen ter wereld is het mogelijk om zulke aantallen aan zeevogels en zeezoogdieren te vinden. Deze accommodatie was vroeger een woonplaats voor meer dan vierhonderd zeewierwerkers, waardoor je tijdens je verblijf een reis naar het verleden maakt en het leven van de pioniers van deze afgelegen plek in Patagonië kunt ontdekken. Hier ervaar je de ultieme luxe om te genieten van de uitgestrektheid van de natuur en kennis te maken met de authenticiteit van deze speciale plek.

Meer informatie Meer informatie
Ph_Katti_Borre_(26)

Maak kennis met het traditionele leven

Meer informatie Meer informatie
Ph_Alex_Macipe_(56)

Picknick op de mooiste plekken

Meer informatie Meer informatie
Foto_27-3-17_12_32_24

Verblijf in het oude huis van zeewierwerkers

Meer informatie Meer informatie
Ph_Fedecabrera

Geniet van de uitzichten

Meer informatie Meer informatie
6

Maak een wandeling bij zonsondergang

Meer informatie Meer informatie
Bahia_Bustamante_(37)

Bewonder de bijzondere dieren in de omgeving

Voorbeeldreis met deze accommodatie

tropilla
Rondreis naar Valdés, zuid Patagonië, een estancia en de wijnregio
Bekijk voorbeeldreis

Rondreis midden en zuiden van Argentinie

Individuele rondreis naar het midden en zuiden van Argentinië

24-daagse rondreis vanaf € 11.200,- per persoon

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Bahía Bustamante Lodge

De lodge beschikt over drie verschillende type cabins, welke eenvoudig maar smaakvol zijn ingericht, geïnspireerd op zijn ligging aan de kust. Alle verblijven beschikken over een eigen badkamer en een zitgedeelte.

'Steppe' cabins

De vijf ‘Steppe’ cabins zijn geschikt voor drie personen en zijn voorzien van een kitchenette en een eetgedeelte. Bij een verblijf in deze cabin zijn de maaltijden en activiteiten niet inbegrepen.

Foto_27-3-17_12_32_59
Foto_27-3-17_12_33_18
2
4

'Standard Sea' cabins

De twee ‘Standard Sea’ cabins bieden ruimte voor vier personen en een mooi uitzicht op zee vanaf jouw terras. Een verblijf in de ‘Sea’ cabins is op basis van volpension en inclusief activiteiten welke worden georganiseerd door de lodge.

'Superior Sea' cabins

De vier ‘Superior Sea’ cabins bieden meer ruimte en luxere faciliteiten en zijn tevens geschikt voor vier personen. Deze cabins beschikken tevens over een terras met zeezicht. Een verblijf in de ‘Sea’ cabins is op basis van volpension en inclusief activiteiten welke worden georganiseerd door de lodge.

3
1

Faciliteiten en activiteiten van Bahía Bustamante Lodge , Argentinië

Restaurant

In het restaurant worden lokale gerechten geserveerd bereid met producten uit de regio en groenten uit de biologische tuin van de lodge.

Lounge

De gemeenschappelijke ruimte van de lodge was vroeger een winkeltje van de plaats en heeft nog steeds de typische Patagonische sfeer behouden. In de woonkamer kun je tot rust komen met uitzicht op zee door de grote ramen. In de bibliotheek vind je boeken, vogelgidsen en tijdschriften. Verder is er de Club met een zwembad, waar je tevens spellen als tafeltennis, tafelvoetbal en bordspellen kunt spelen.

Activiteiten

Vanuit de lodge worden dagelijks activiteiten georganiseerd, gebaseerd op de weersomstandigheden en het getij. Zo kun je de prachtige uitgestrekte natuur en zijn flora en fauna in de nabije omgeving te voet of per 4x4 voertuig verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Pinguïn eiland, het schiereiland of de bossen. Daarnaast kun je een historische excursie maken, waarbij je kennis maakt met de zeewier industrie.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven