Estancia Cristina

El Calafate, Argentinië

Afgelegen lodge op unieke locatie per boot bereikbaar

Estancia Cristina is een unieke ranch-achtige lodge, gelegen aan het uiteinde van het Cristina kanaal aan de noordwestkust van het Argentino meer, in een afgelegen deel van Los Glaciares National Park. De lodge is opgericht in 1914 door Joseph Parcival Masters en zijn vrouw Jessie, die door enorme inspanning en doorzettingsvermogen deze onherbergzame en eenzame plek in een klein stukje paradijs hebben veranderd. Deze exclusieve en bevoorrechte locatie is enkel bereikbaar per boot en wordt omgeven door schilderachtige uitzichten op de met sneeuw bedekte bergen, meren, rivieren en gletsjers. Een verblijf op deze bijzondere plek is inclusief activiteiten om de omgeving te verkennen, wat onder andere bijdraagt aan een onvergetelijk verblijf.

Meer informatie Meer informatie
Trekking-Cañadon-Mirador-1-e1566

Neem deel aan de vele excursies in de omgeving

Meer informatie Meer informatie
Casco-Estancia-Octogono-3-e156685

Rust uit in de gezellige lodge

Meer informatie Meer informatie
Cordero-al-asador-e1566857312646

Geniet van heerlijke diners

Meer informatie Meer informatie
Casco-Estancia-Cabañas-1-e156684

In elke lodge bevinden zich vier kamers en een woonkamer

Meer informatie Meer informatie
Ecsa-Chinook-3-e1564410653377

Vaar naar de accommodatie op een unieke locatie

Estancia Cristina is enkel per boot bereikbaar

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan

Verblijfsmogelijkheden van Estancia Cristina

Gastenkamers

De accommodatie bestaat uit vijf lodges, welke allen beschikken over vier gastenkamers en een gezamenlijke woonkamer. De gastenkamers (32m²) zijn voorzien van een eigen badkamer en comfortabele faciliteiten. Deze sfeervolle en minimalistisch ingerichte kamers hebben grote ramen met veel lichtinval en betoverende uitzichten. Er zijn kamers beschikbaar met tweepersoonsbedden en twee aparte bedden. Daarnaast is het mogelijk om een extra bed bij te plaatsen voor een derde persoon.

05
07

Faciliteiten en activiteiten van Estancia Cristina, Argentinië

Restaurant

In het hoofdgedeelte van de Estancia, meestal aangeduid als de ‘Octogon’ vanwege zijn speciale vorm, herbergt de receptie en het eetgedeelte van de Estancia. Hier kunt u terecht voor heerlijke en zorgvuldig geselecteerde gerechten geïnspireerd op de regionale keuken en traditionele asados (barbecues). Een verblijf is inclusief alle maaltijden.

Activiteiten

Alle inbegrepen activiteiten vinden plaats op het terrein en de omgeving van de Estancia. De lodge biedt korte zelfgeleide wandel- en mountainbikepaden, en ook langere excursie waarbij u onder begeleiding van een professionele gids trektochten, paardrijtochten en activiteiten per 4x4 voertuig kunt ondernemen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om visexpedities te maken.

Wi-fi

Internet is alleen beschikbaar in het hoofdgebouw de 'Octogon'. Bij de accommodatie is geen telefoonverbinding. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van de sateliet telefoon.

Accommodaties in de regio

Reisvoorstel aanvragen?

Hebben wij je geïnspireerd? Dan werken wij, uiteraard geheel vrijblijvend, graag een voorstel uit dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Vraag reisvoorstel aan
×
Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En ontvang inspiratie voor je volgende droomreis.

Naar boven